Familieferie på første klasse
Del
Vælg mellem 45 sommerhuse
Sommerhus til 4 personer i Loddenhøj
Traditionelt sommerhus til 4 personer i Loddenhøj, bygget i 1982 og løbende vedligeholdt, beliggende på en stor, rolig naturgrund med græs og lige i skovkanten. Kun 300 m til badestranden. Emne nr. 121-63-0012.
Loddenhøj er flot beliggende sommerhusområde tæt ved Genner Bugt. Her finder i natur på første klasse sammen med fred, ro og afslapning for hele familien. Der er mulighed for udflugter til f.eks. LEGOLAND ®, Universe, Flensborg og meget mere.

Sommerhus Loddenhøj – Familieferie på første klasse

Her bor man tæt ved en kilometerlang sandstrand med Blåt Flag som garanti for rent badevand. Det er tilmed lavt og børnevenligt. Fra stranden har man udsigt til Als og Barsø tre kilometer fra fastlandet. Den lille ø midt i Lillebælt nås med en hyggelig færgetur på 15 minutter fra Barsø Landing.

”Dejlig beliggenhed - tæt ved vandet og fantastisk natur,” er Charlotte Aalestrups vurdering af Loddenhøj. Lisbeth Møller Hansen er enig: ”Et dejligt område, kort til stranden, som også var rigtig dejlig, vi fangede en masse krabber i net, og holdt krabbevæddeløb bagefter, så vi kunne se hvem der kom først i vandet, meget morsomt også for de andre på stranden.”

Heinrich Karl Hibbeler havde taget hele familien med fra Tyskland, og er også meget begejstret for Loddenhøj: ”Det er et flot og hyggeligt område som vi specielt har udvalgt, roligt og med en typisk dansk naturstrand med en del sten. Pragtfult ferieland, vi har været der mindst 15 gange, tidligere med vores børn, nu med sviger- og børnebørn”.

Her får du overblikket over udvalget af sommerhuse til leje Loddenhøj

Vil du være sikker på at få det bedste sommerhus Loddenhøj til den lavest mulige pris? Så bestil jeres feriehus Loddenhøj på Sommerhus-siden. Vi har et bredt udbud af sommerhuse Loddenhøj for enhver pengepung, og derfor kan du nemt og hurtigt finde nøjagtig det feriehus Loddenhøj, der skal danne rammen om jeres ferie Loddenhøj.

Lej sommerhus Loddenhøj

Hos os er udlejning af sommerhuse Loddenhøj nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Loddenhøj eller den feriebolig Loddenhøj som matcher dine ønsker.

Vi giver dig den skarpeste prisgaranti ved leje af sommerhus Loddenhøj

Vores målsætning er, at Sommerhussiden.dk skal være markedets billigste til sommerhusudlejning Loddenhøj. (Se vilkår).

Hos os skal kunden altid have den bedste betjening

Vi er altid klar til at hjælpe hvis du er i tvivl om noget, og gør gerne en ekstra indsats for at få dine ønsker til at gå i opfyldelse. Ring eller send os en email hvis du har brug for hjælp.

Andre artikler

 1. Sommerhus Sydøst Jylland

  Sydøstjylland er et spændende og eftertragtet ferieområde, der strækker sig fra Loddenhøj nord for Aabenraa til Vemmingbund (tæt ved Dybbøl) og Rinkenæs uden for Gråsten. Uanset hvilket af områderne I ender med at vælge kommer I til at bo tæt ved vandet, med flot natur omkring jer.
  Lille sommerhus til 5 personer tæt på skov og vand.
 2. Sommerhus Østjylland

  Fra Hals i nord til Als i syd venter en perlerække af flot beliggende sommerhusområder. Østjylland er det perfekte valg for alle der søger et sommerhus i naturskønne omgivelser tæt ved børnevenlige strande. Spændende byer samt populære attraktioner og seværdigheder venter jer.
  Sommerhus til 3 personer ved Ebeltoft, Østjylland
 3. Sommerhus Danmark

  Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.