Dejlige strande og masser af udflugter
Del
Vælg mellem 161 sommerhuse
I Rinkenæs tæt ved den dansk/tyske grænse ligger denne pragtfulde 1. sals ferielejlighed til 6 personer i et spændende område, med flot udsigt over Flensborg Fjord. Lejligheden er bygget i 2005 og er på 105 m². Emne nr. 121-64-4005.
Rinkenæs er et flot beliggende sommerhusområde i Sønderjylland, og byder på en række dejlige sommerhuse tæt ved Flensborg Fjord. Strandene er afskærmede, så vandet er temmelig roligt. Området er ideelt til alle der gerne vil kombinere et ophold i et flot landskab med udflugter.

Sommerhus Rinkenæs – Dejlige strande og masser af udflugter

Tag for eksempel på tur til Als, Gråsten og Nordtyskland, hvor perler som Flensborg og ”hollænderbyen” Friedrichstadt venter.

På den nærliggende Dybbøl Mølle og Historiecenter Dybbøl Banke berettes med lyd og billeder om danskernes nederlag i 1864 og tabet af Sønderjylland. Den historie og den lykkelige slutning med Genforeningen i 1920 fortælles der også om på det imponerende Sønderborg Slot i den gamle og hyggelige handelsby Sønderborg på Als.

Her er en tur i oplevelsescentret Universe i Nordborg også værd at afsætte en stak timer til.

Blandt andre udflugtsmål er Aabenraa med et charmerende centrum, havnemiljø og middelalderborgen Aabenraa Slot. Om sommeren kan man tage på fjordsejlads med en hjuldamper eller køre med veterantog til Røde Kro.

Lige ovre på den anden side af Flensborg Fjord og grænsen venter søfartsbyen Flensborg med havneknejper, Tysklands eneste rommuseum, shopping i den lange gågade og den berømte Kapitänsweg, som snor sig forbi byens museumshavn.

Det kan godt betale sig at købe alle dagligvarer i Tyskland. Vi kan anbefale Fleggaard ved Kupfermühle (Ca. 20 min. kørsel). Gode seværdigheder i denne del af landet og udmærket strande. Prøv evt. Alnor strandpark.

Pragtfuldt.

Kæmpe udvalg af sommerhuse til leje Rinkenæs

Vil du være helt sikker på at finde dit drømme sommerhus Rinkenæs til den garanteret billigste pris? Så book familiens feriehus Rinkenæs på Sommerhus-siden. Vi tilbyder et kæmpe udbud af sommerhuse Rinkenæs i alle prisklasser og kategorier, og du kan derfor hurtigt og enkelt finde præcis det feriehus Rinkenæs, som sikrer jer en afslappet ferie Rinkenæs.

Lej sommerhus Rinkenæs

Hos os er udlejning af sommerhuse Rinkenæs nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Rinkenæs eller den feriebolig Rinkenæs som matcher dine ønsker.

Du får landets stærkeste prisgaranti ved leje af sommerhus Rinkenæs

Sommerhussiden.dk vil være Danmarks billigste til sommerhusudlejning Rinkenæs. (Se vilkår).

Hos Sommerhussiden.dk får du til hver en tid personlig service

Vi står altid klar til at hjælpe hvis du er i tvivl om noget, og gør gerne en ekstra indsats for at få dine ønsker til at gå i opfyldelse. Ring eller send os en email hvis der er noget vi kan hjælpe med.

Andre artikler

 1. Sommerhus Sydøst Jylland

  Sydøstjylland er et spændende og eftertragtet ferieområde, der strækker sig fra Loddenhøj nord for Aabenraa til Vemmingbund (tæt ved Dybbøl) og Rinkenæs uden for Gråsten. Uanset hvilket af områderne I ender med at vælge kommer I til at bo tæt ved vandet, med flot natur omkring jer.
  Lille sommerhus til 5 personer tæt på skov og vand.
 2. Sommerhus Østjylland

  Fra Hals i nord til Als i syd venter en perlerække af flot beliggende sommerhusområder. Østjylland er det perfekte valg for alle der søger et sommerhus i naturskønne omgivelser tæt ved børnevenlige strande. Spændende byer samt populære attraktioner og seværdigheder venter jer.
  Sommerhus til 3 personer ved Ebeltoft, Østjylland
 3. Sommerhus Danmark

  Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.