Super strand til børn og masser af oplevelser
Del
Vælg mellem 54 sommerhuse
Pænt sommerhus til 4 personer i Vemmingbund, beliggende i første række ud til en dejlig børnevenlig badestrand og med havudsigt fra såvel hus som grund. Område med gode vandsportmuligheder. Emne nr. 121-64-1034.
Vemmingbund er et skønt sommerhusområde på halvøen Broager, få kilometer uden for Sønderborg. Vemmingbund er et oplagt valg for familier med mindre børn der ønsker flotte omgivelser, en super strand og nem adgang til masser af oplevelser.

Sommerhus Vemmingbund – Super strand til børn og masser af oplevelser

Ferieområdet var oprindeligt et fiskerleje, men er siden forvandlet til et eftertragtet ferieområde med en dejlig og meget børnevenlig strand, som ligger i bunden af en afskærmet vig.

På oplevelsescentret Universe på Als kan man gennem leg og eksperimenter blive klogere på naturvidenskab og teknik. Teknik af den gamle skole kan man opleve på en sommersejlads med hjuldamperen på Aabenraa Fjord eller med veterantoget fra Røde Kro til Aabenraa. En halv time mod syd når man grænsen og den hyggelige søfartsby Flensborg med gågade-shopping, en hyggelig havn og eksperimentariet Phänomenta.

Er I til gå- eller cykelture er der intet i området der trumfer Gendarmstien. Den 74 kilometer lange og naturskønne vandresti går fra Padborg ved grænsen og langs kysten forbi Vemmingbund og slutter ved Høruphav på Als.

Gendarmstien er en pragtfuld sti langs med vandet, den er også god at køre mountainbike på. Landskabet er simpelthen bare skønt, byerne i nærheden er altid et besøg værd.

Meget roligt område, rigtig godt til afslapning. Udenfor sæsonen er der kun mulighed for indkøb i Gråsten eller Sønderborg.

Få overblik over udvalget af sommerhuse til leje Vemmingbund

Vil du også nyde alle fordelene ved en dejlig ferie i et skønt sommerhus Vemmingbund? Så lej familiens feriehus Vemmingbund på Sommerhus-siden. Her finder du hurtigt det hus, der sikrer jer en afslappet ferie Vemmingbund.

Lej sommerhus Vemmingbund

Hos os er udlejning af sommerhuse Vemmingbund nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Vemmingbund eller den feriebolig Vemmingbund som matcher dine ønsker.

Du får den stærkeste prisgaranti ved leje af sommerhus Vemmingbund

Hos Sommerhussiden.dk vil vi være markedets billigste når det gælder sommerhusudlejning Vemmingbund. (Se gældende regler).

Kun den bedste service er god nok

Vi står altid klar til at hjælpe hvis du har spørgsmål, og gør gerne en ekstra indsats for at få dine ønsker til at gå i opfyldelse. Ring til os eller send os en email hvis der er noget vi kan hjælpe med.

Inspiration

Andre artikler

 1. Sommerhus Sydøst Jylland

  Sydøstjylland er et spændende og eftertragtet ferieområde, der strækker sig fra Loddenhøj nord for Aabenraa til Vemmingbund (tæt ved Dybbøl) og Rinkenæs uden for Gråsten. Uanset hvilket af områderne I ender med at vælge kommer I til at bo tæt ved vandet, med flot natur omkring jer.
  Lille sommerhus til 5 personer tæt på skov og vand.
 2. Sommerhus Østjylland

  Fra Hals i nord til Als i syd venter en perlerække af flot beliggende sommerhusområder. Østjylland er det perfekte valg for alle der søger et sommerhus i naturskønne omgivelser tæt ved børnevenlige strande. Spændende byer samt populære attraktioner og seværdigheder venter jer.
  Sommerhus til 3 personer ved Ebeltoft, Østjylland
 3. Sommerhus Danmark

  Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.