Fred, ro og gåture i skøn natur
Del
Vælg mellem 12 sommerhuse
Sommerhus til 4 personer i Aabenraa
Sommerhus til 4 personer med fantastisk panoramaudsigt over Aabenraa Fjord, beliggende på en skøn havegrund med smuk natur omkring. Dejlige badestrande og fiskemuligheder i nærheden. Emne nr. 090-35573.
Sommerhusområdet Aabenraa er beliggende i naturskønne omgivelser nogle kilometer nordvest for selve byen, lige ud til Aabenraa fjord. De mest nødvendige indkøb kan klares lokalt, men skal der købes større ind er Aabenraa stedet. I vil med garanti nyde freden, roen og det flotte landskab.

Sommerhus Aabenraa – Fred, ro og gåture i skøn natur

Strand, skønt badevand, skov, shopping samt sønderjysk charme og spændende historie. Her får man det hele. I et sommerhus ved Åbenrå Fjord bor man nemlig nær åbne sandstrande med Blåt Flag som garanti for rent badevand, der tilmed er lavt og børnevenligt.

Andre steder finder man smalle stenstrande, hvor den tætte skov når helt ned til vandet og sikrer uforstyrrede pletter til hygge og afslapning. Mere offentlig er stranden med den lange badebro ved Aabenraa Marina. Kort derfra venter Aabenraas hyggelige centrum med shopping på brostensbelagte gågader og stræder blandt gamle huse.

Nogle bygninger blev opført i middelalderen og vidner om Aabenraas lange historie. Eksempelvis det smukke hvide Brundlund Slot, der i dag er kunstmuseum. Byens søfartsmuseum fortæller om Aabenraas storhedstid som Syddanmarks førende søfartsby fra 1750’erne til 1864.

Det år led Danmark et smerteligt nederlag til Tyskland ved Dybbøl Mølle. Der berettes om det blodige slag og dets følger i Historiecenter Dybbøl Banke.

Man kan fortsætte ad historiens fascinerende fodspor med en gåtur på Gendarmstien - en 74 kilometer lang vandrerute fra Padborg til Hørup Hav på Als. Eller tilbagelægge nogle skridt på Hærvejen, for eksempel ved Rødekro. Byen kan nås med veterantog for fuld damp fra Aabenraa. Herfra kan man også tage på fjordsejlads med en hjuldamper.

Rødekro Fiskepark ligger i skønne omgivelser blandt skov og marker. Parken har hele seks fiskesøer, og af disse er de fire perfekte til put and take fiskeri for lystfiskere i alle aldre. Fiskeparken har virkelig gode faciliteter som bl.a. grillplads, renseområde og fiskegrejbutik.

Andre udflugtsmål er oplevelsescentret Danfoss Universe i Nordborg og Sønderborg Slot på Als. Lige syd for grænsen venter Flensborg med den atmosfærefyldte havn, gågade-shopping og eksperimentariet Phänomenta. I Jels venter en tur ud i universet i Orion Planetarium samt vikingespil om sommeren.

Det siger vores gæster om Aabenraa:

Super område hvis man er til skøn kuperet natur, udsigt, ro og dejlig strand. Lidt langt til købmand mv, men på den nærliggende camping plads kan handles nødtørftigt ind. Og roen er dejligere end indkøbsmulighederne :-)

Hvis man søger fred fra hverdagens stress er det her det helt rigtige sted. Måske ikke så velegnet for børn da stranden overvejende består af sten.

Dejligt område.Husk gode sko til traveturene.

En helt utrolig flot natur og gode gåture inden for kort afstand. Indkøb inden for kort afstand.

Ungerne nød den korte afstand til vandet og vi gik ture der hver dag.

Få overblikket over udvalget af sommerhuse til leje Aabenraa

Vil du være helt sikker på at få dit drømme sommerhus Aabenraa til den bedste pris? Så bestil jeres feriehus Aabenraa på Sommerhus-siden. Vi har et stort udbud af sommerhuse Aabenraa for enhver smag, og du kan derfor nemt og hurtigt finde præcis det feriehus Aabenraa, der sikrer jer en fredelig og rolig ferie Aabenraa.

Lej sommerhus Aabenraa

Hos os er udlejning af sommerhuse Aabenraa nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Aabenraa eller den feriebolig Aabenraa som matcher dine ønsker.

Du får Danmarks stærkeste prisgaranti ved leje af sommerhus Aabenraa

Hos Sommerhussiden.dk vil vi være Danmarks billigste til sommerhusudlejning Aabenraa. (Se vilkår).

Hos Sommerhussiden.dk får du til hver en tid service i top

Vi står altid klar til at hjælpe hvis du har spørgsmål, og gør gerne en ekstra indsats for at opfylde dine ønsker. Ring eller send en email hvis du har brug for hjælp.

Andre artikler

 1. Sommerhus Sydøst Jylland

  Sydøstjylland er et spændende og eftertragtet ferieområde, der strækker sig fra Loddenhøj nord for Aabenraa til Vemmingbund (tæt ved Dybbøl) og Rinkenæs uden for Gråsten. Uanset hvilket af områderne I ender med at vælge kommer I til at bo tæt ved vandet, med flot natur omkring jer.
  Lille sommerhus til 5 personer tæt på skov og vand.
 2. Sommerhus Østjylland

  Fra Hals i nord til Als i syd venter en perlerække af flot beliggende sommerhusområder. Østjylland er det perfekte valg for alle der søger et sommerhus i naturskønne omgivelser tæt ved børnevenlige strande. Spændende byer samt populære attraktioner og seværdigheder venter jer.
  Sommerhus til 3 personer ved Ebeltoft, Østjylland
 3. Sommerhus Danmark

  Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.