Herlig strand og masser af oplevelser
Del
Vælg mellem 196 sommerhuse Destinationer under Saksild Strand
Sommerhus til 6 personer i Saksild Strand
Dejligt og moderne indrettet sommerhus til 6 personer ved Østkystens absolut bedste sandstrand i Saksild Strand. Huset er på 105 m² og der er kun 75 m til vandet. Emne nr. 014-30428.
Saksild Strand er et stort sommerhusområde som ligger lige ud til Saksild Bugt hvor I finder en rigtig fin badestrand. Nærmeste større by er Odder og, mod nord, Aarhus.

Sommerhus Saksild Strand – Herlig strand og masser af oplevelser

Saksild Strand er en af de allerbedste i Østjylland. Det er en skøn sandstrand som er meget børnevenlig med roligt, lavt vand. Glæd jer til at tilbringe nogle dejlige, afslappende timer sammen med børnene i sandet og i vandkanten.

Hvis I gerne vil på fisketur er der masser af muligheder ved Saksild Strand. Der er mange havørreder i vandet, men I kan også fange hornfisk, makrel, torsk og fladfisk.

I Odder byder Økologiens Have indenfor til en tur ad stier der fører jer forbi tusinder af forskellige planter som er vokset frem igennem de ca. tyve år haven har eksisteret. Børnene vil elske stedets legepladser og klappedyr. Kig ind til nogle hyggelige timer sammen.

I Århus venter Den Gamle By med sine mange flotte bygninger fra forskellige perioder af Danmarks historie. Nyd gåturen igennem de atmosfærefyldte gader - eller lad børnene overtale jer til en tur med hestevogn.

Skønt område, kort afstand til strand og Odder by.

Vi var til cykelløb. Tour de Himmelfart og nåede ikke at se andet. Lækkert område ved Saksild Strand.

Et dejligt område, tæt på strand, indkøb og en meget hyggelig restauration.

Også i regnvejr er der gode udflugtsmuligheder, også for børn. Stranden ved Saksild har noget finere sand end den i Hou. Stranden er ikke overfyldt. Afslappet atmosfære, rigtig gode indkøbsmuligheder i Odder.

Stort udvalg af sommerhuse til leje Saksild Strand

Vil du være helt sikker på at finde det bedste sommerhus Saksild Strand til den garanteret billigste pris? Så lej familiens feriehus Saksild Strand på Sommerhus-siden. Her finder du nemt det hus, der sikrer jer en afslappet ferie Saksild Strand.

Lej sommerhus Saksild Strand

Hos os er udlejning af sommerhuse Saksild Strand nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Saksild Strand eller den feriebolig Saksild Strand som matcher dine ønsker.

Du får landets bedste prisgaranti ved leje af sommerhus Saksild Strand

Vores målsætning er, at Sommerhussiden.dk skal være markedets billigste til sommerhusudlejning Saksild Strand. (Se gældende regler).

Hos Sommerhussiden.dk får du altid kundeservice på første klasse

Vi er altid klar til at hjælpe hvis du er i tvivl om noget, og gør gerne en ekstra indsats for at opfylde dine ønsker. Ring til os eller send en mail hvis du har brug for hjælp.

Inspiration

Vis alle

Andre artikler

  1. Sommerhus Østjylland

    Fra Hals i nord til Als i syd venter en perlerække af flot beliggende sommerhusområder. Østjylland er det perfekte valg for alle der søger et sommerhus i naturskønne omgivelser tæt ved børnevenlige strande. Spændende byer samt populære attraktioner og seværdigheder venter jer.
    Sommerhus til 3 personer ved Ebeltoft, Østjylland
  2. Sommerhus Danmark

    Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.