Herlig strand, flot natur og masser af oplevelser
Del
Vælg mellem 196 sommerhuse
Sommerhus til 4 personer i Saksild
Rigtig flot og velholdt sommerhus til 4 personer i Saksild, som egner sig især godt til småbørnsfamilier. Huset, som er fra 2003, har en lukket have og til vandet er der kun 150 m. Emne nr. 014-30413.
Saksild er stort ferieområde der byder på mange dejlige sommerhuse ud til den meget fine strand, der findes langs Saksild Bugt. Her finder I fredelige omgivelser, gode indkøbsmuligheder i Odder samt nem adgang til en perlerække af Jyllands mest populære attraktioner.

Sommerhus Saksild – Herlig strand, flot natur og masser af oplevelser

Købstadsmuseet Den Gamle By, der er beliggende i Århus, er absolut et besøg værd. Gårdskarle, bønder, borgere og mange andre bringer liv i de smukke bygninger, der fortæller om livet i en dansk købstad på tærsklen til det 20. århundrede. Benyt lejligheden til også at smutte en tur ind til centrum. Det moderne Århus er også kendt som ”Smilets By”, og når du går en tur i den stemningsfyldte bymidte vil I forstå, at tilnavnet ikke er opstået uden grund.

Kig også indenfor i Økologiens Have i Odder. Det er et skønt og meget afslappende sted med mere end 2.000 forskellige planter, flotte haveanlæg, en skovsø og meget mere, alt samme forbundet af stier. Der er fine legemuligheder for børnene, en hønsegård, og kaniner, geder og andre dyr, der meget gerne vil klappes og nusses.

Fra Saksild er der ikke mere end en halv times kørsel til Skanderborg, der er beliggende i den østlige del af Søhøjlandet. Skanderborg Sø, Mossø, Julsø og Salten Langsø er oplagte mål for alle lystfiskere. Det samme gælder naturligvis Gudenåen, hvor der er gode muligheder for, at en laks eller en ørred på adskillige kilo bider på krogen

Det siger vores gæster om Saksild:

Tæt ved mange fine seværdigheder. Fin strand i nærheden og fin lille minigolfbane. Godt bageri i Saksild og Odder var en fin by at gå rundt i.

Skønt område, kort afstand til strand og Odder by.

Pragtfuldt landskab, garanti for en skøn og afslappende ferie.

Vi giver dig overblik over udvalget af sommerhuse til leje Saksild

Vil du sikre dig og familien det bedste sommerhus Saksild til den bedste pris? Så bestil jeres feriehus Saksild på Sommerhus-siden. Vi har et enormt udvalg af sommerhuse Saksild i alle prisklasser og kategorier, og netop derfor kan du hurtigt og enkelt finde nøjagtig det feriehus Saksild, som sikrer jer en hyggelig ferie Saksild.

Lej sommerhus Saksild

Hos os er udlejning af sommerhuse Saksild nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Saksild eller den feriebolig Saksild som matcher dine ønsker.

Her får du den bedste prisgaranti ved leje af sommerhus Saksild

Vores målsætning er, at Sommerhussiden.dk skal være markedets billigste til sommerhusudlejning Saksild. (Se reglerne).

Hos Sommerhussiden.dk får du til hver en tid betjening på første klasse

Vi står altid klar til at hjælpe hvis du har spørgsmål, og gør gerne en ekstra indsats for at opfylde dine ønsker. Ring eller send en mail hvis du har brug for hjælp.

Andre artikler

 1. Sommerhus Saksild Strand

  Saksild Strand er et stort sommerhusområde som ligger lige ud til Saksild Bugt hvor I finder en rigtig fin badestrand. Nærmeste større by er Odder og, mod nord, Aarhus.
  Sommerhus til 6 personer i Saksild Strand
 2. Sommerhus Østjylland

  Fra Hals i nord til Als i syd venter en perlerække af flot beliggende sommerhusområder. Østjylland er det perfekte valg for alle der søger et sommerhus i naturskønne omgivelser tæt ved børnevenlige strande. Spændende byer samt populære attraktioner og seværdigheder venter jer.
  Sommerhus til 3 personer ved Ebeltoft, Østjylland
 3. Sommerhus Danmark

  Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.