Når fred, ro og flot natur tæller mest
Del
Vælg mellem 27 sommerhuse
Sommerhus til 5 personer i Norsminde
Hyggeligt sommerhus til 5 personer i Norsminde, med anneks og lukket have med gårdhave-stemning. Delvis renoveret i 2005. Kun 200 m til god badestrand. Emne nr. 014-30181.
Norsminde er et skønt beliggende sommerhusområde tæt ved Saksild Strand. Sidstnævnte regnes af mange for en af de bedste og mest børnevenlige strande i Østjylland. Derfor er Norsminde et rigtig godt valg hvis der er mindre børn i familien.

Sommerhus Norsminde – Når fred, ro og flot natur tæller mest

Området er oplagt til gå- og cykelture, og der er rigtig fine indkøbsmuligheder i Odder. Det er også her I finder Økologiens Have, som afgjort er et besøg værd. Her findes et væld af planter i flotte anlæg - og børnene vil elske legepladserne, kaninerne og de andre dyr som findes i haven.

I får også nem adgang til de mange seværdigheder og attraktioner, som den østlige del af Jylland byder på.

Besøg f.eks. den tropiske zoo Randers Regnskov, Skandinavisk Dyrepark, Ree Park - Ebeltoft Safari og Kattegatcentret på Djursland. Eller tag et smut til Silkeborg og få et spændende kig ind i Danmarks dyreliv på AQUA Akvarium & Dyrepark.

I Århus er Den Gamle By altid en sikker succes. Det er spændende for både børn og voksne at kigge på de mange flotte bygninger fra forskellige perioder af Danmarks historie - og helt suverænt bliver det for børnene hvis de får en tur med en af de hestevogne, der kører rundt i byen.

Djurs Sommerland, LEGOLAND (R) og Tivoli Friheden byder indenfor til et væld af sjove og mere eller mindre action prægede oplevelser for hele familien.

Området er meget fint.

Meget kort til stranden - perfekt til lystfiskeri.

Dejligt område når du har hund med.

Kør til Saksild, der er en meget bedre badestrand, men naturen i Norsminde er fremragende.

Her får du overblik over udvalget af sommerhuse til leje Norsminde

Vil du være helt sikker på at få dit drømme sommerhus Norsminde til den billigst mulige pris? Så skal du booke familiens feriehus Norsminde på Sommerhus-siden. Her finder du uden problemer det hus, der skal danne rammen om familiens ferie Norsminde.

Lej sommerhus Norsminde

Hos os er udlejning af sommerhuse Norsminde nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Norsminde eller den feriebolig Norsminde som matcher dine ønsker.

Her får du landets skarpeste prisgaranti ved leje af sommerhus Norsminde

Vores målsætning er, at Sommerhussiden.dk skal være markedets billigste til sommerhusudlejning Norsminde. (Se betingelser).

Hos Sommerhussiden.dk får du altid kundeservice i top

Vi er altid klar til at hjælpe hvis du har spørgsmål, og gør gerne en ekstra indsats for at få dine ønsker til at gå i opfyldelse. Ring eller send en email hvis du har brug for hjælp.

Inspiration

Andre artikler

 1. Sommerhus Saksild Strand

  Saksild Strand er et stort sommerhusområde som ligger lige ud til Saksild Bugt hvor I finder en rigtig fin badestrand. Nærmeste større by er Odder og, mod nord, Aarhus.
  Sommerhus til 6 personer i Saksild Strand
 2. Sommerhus Østjylland

  Fra Hals i nord til Als i syd venter en perlerække af flot beliggende sommerhusområder. Østjylland er det perfekte valg for alle der søger et sommerhus i naturskønne omgivelser tæt ved børnevenlige strande. Spændende byer samt populære attraktioner og seværdigheder venter jer.
  Sommerhus til 3 personer ved Ebeltoft, Østjylland
 3. Sommerhus Danmark

  Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.