Del
Vælg mellem 6 sommerhuse
Emne nr.: 014-30099

Glæd jer til at tilbringe nogle afslappende dage i jeres sommerhus ved stranden. Her kan I slappe af i sandet og naturligvis også glæde jer til de andre oplevelser ved Norsminde.

Du går bestemt ikke galt i byen, når du vælger at leje et sommerhus som udgangspunkt for jeres ferie. I kan roligt glæde jer til en uforglemmelig kombination af oplevelser, udflugter, attraktioner, seværdigheder - og naturligvis også ren afslapning.

Tips og tricks til ferieoplevelser

Norsminde har en vidunderlig natur, masser af frisk luft og tilbyder mange udendørsaktiviteter.

Hvis vejret ikke er med jer, kan I stadig tilbringe en dejlig feriedag i Odder svømmehal.

I nabobyerne Odder og Aarhus venter talrige aktiviteter og seværdigheder på jeres besøg.

Det er altid værd at besøge Odder, uanset om det er for at shoppe, besøge et museum eller spise et godt måltid.

Aarhus ligger en halvtimes kørsel fra Norsminde. På en spadseretur gennem Aarhus kan I f.eks. besøge Moesgaard Museum eller Tivoli Friheden og derefter slappe af på en af de hyggelige caféer.

Prisgaranti - sommerhus ved norsminde strand

Når du har fundet det sommerhus, der skal forme rammen om jeres ferie, kan du med det samme leje online. Du vil helt automatisk være dækket af Sommerhussiden.dk's prisgaranti. Vi står inde for, at der ikke er ét eneste af de andre udlejningsbureauer, som udlejer det sommerhus, du foretrækker til en pris, som er lavere end vores.

Skulle der en sjælden gang opstå en fejl i vores kontrol af konkurrenternes priser, godtgør vi dig hele differencen. Beløbet indsættes simpelthen på din konto.

Kundeservice - sommerhus ved norsminde strand

Hvis du har spørgsmål eller særlige ønsker vedrørende din søgning efter "sommerhus ved norsminde strand", så kontakt os endelig. Send os en mail på info@sommerhus-siden.dk eller ring på +45 8724 1270.