Når fred, ro og natur er vigtigst
Del
Vælg mellem 1 sommerhuse
Sommerhus til 11 personer på Tunø
Hold ferie i den hyggelige Degnegården - et smukt bindingsværkshus til 11 personer midt i Tunø by. Gården er bygget i 1959 og renoveret i 2008. Hyggelig gårdhave, kun 100 m til vandet. Emne nr. 014-30812.
Tunø er en lille ø i Kattegat, halvvejs mellem Samsø og det jyske fastland. Turen dertil går med færge fra Hou og varer ca. en time. Det meste af Tunø er fredet, og øen er bilfrit område. Her finder I et mindre antal sommerhuse, som alle ligger tæt ved havnen. Der er fine muligheder for gå- og cykelture.

Sommerhus Tunø – Når fred, ro og natur er vigtigst

På Tunø handler det først og fremmest om fred, ro og afslapning. Øen er ikke større end man kan gå rundt om den ad den 8 kilometer lange sti der er anlagt til netop dette formål. Langs Sønderklint og også på sandrevet Tunø Knob kan I ofte se sæler. Omkring øen lever en del marsvin, som I også kan være heldige at se.

Tunø by er en lille og hyggelig by med små, idylliske huse og noget så sjældent som en kirke, hvis tårn fungerer som fyrtårn. Der er mulighed for at leje cykler på øen, men det er også muligt at tage med på en ø rundtur.

Bredt udbud af sommerhuse til leje Tunø

Vil du også gerne nyde alle fordelene ved en hyggelig ferie i et skønt sommerhus Tunø? Så lej jeres feriehus Tunø på Sommerhus-siden. Vi tilbyder et stort udbud af sommerhuse Tunø i alle prisklasser og kategorier, og du kan derfor nemt og hurtigt finde præcis det feriehus Tunø, som sikrer jer en hyggelig ferie Tunø.

Lej sommerhus Tunø

Hos os er udlejning af sommerhuse Tunø nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Tunø eller den feriebolig Tunø som matcher dine ønsker.

Vi giver dig Danmarks stærkeste prisgaranti ved leje af sommerhus Tunø

Vores målsætning er, at Sommerhussiden.dk skal være markedets billigste til sommerhusudlejning Tunø. (Se vilkår).

Hos os skal kunden til hver en tid have service på højeste niveau

Vi er altid klar til at hjælpe hvis du er i tvivl om noget, og gør gerne en ekstra indsats for at imødekomme dine ønsker. Ring eller send en email hvis du har brug for hjælp.

Andre artikler

 1. Sommerhus Saksild Strand

  Saksild Strand er et stort sommerhusområde som ligger lige ud til Saksild Bugt hvor I finder en rigtig fin badestrand. Nærmeste større by er Odder og, mod nord, Aarhus.
  Sommerhus til 6 personer i Saksild Strand
 2. Sommerhus Østjylland

  Fra Hals i nord til Als i syd venter en perlerække af flot beliggende sommerhusområder. Østjylland er det perfekte valg for alle der søger et sommerhus i naturskønne omgivelser tæt ved børnevenlige strande. Spændende byer samt populære attraktioner og seværdigheder venter jer.
  Sommerhus til 3 personer ved Ebeltoft, Østjylland
 3. Sommerhus Danmark

  Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.