Skøn strand og natur tæt på Århus
Del
Vælg mellem 46 sommerhuse
Sommerhus til 2 personer i Ajstrup Strand
Dejligt sommerhus til 2 personer i Ajstrup Strand. Delvis renoveret i 2010. Der er havudsigt fra stuen og terrassen og til stranden er der kun 50 m. Emne nr. 014-30046.
Ajstrup Strand er et dejligt og roligt sommerhusområde som ligger ud til Saksild Bugt, få kilometer nord for Norsminde og Kysing Næs. Ajstrup Strand er en skøn og børnevenlig badestrand, hvor I kan glæde jer til nogle hyggelige timer i sandet og i vandkanten.

Sommerhus Ajstrup Strand – Skøn strand og natur tæt på Århus

Nærmeste større by er Odder hvor der er rigtig fine muligheder for at handle. Her finder I også Økologiens Have, som altid er et besøg værd. Nyd synet og duftene fra de mange tusinde planter der findes her, lad børnene boltre sig på legepladsen og nyd deres glædesstrålende ansigter når de klapper og nusser kaninerne og de andre dyr, der har hjemme her.

Ajstrup Strand er desuden et glimrende udgangspunkt for udflugter til Østjyllands attraktioner og seværdigheder. Besøg for eksempel Den Gamle By og Tivoli Friheden i Århus - og husk at lægge vejen forbi den altid charmerende bymidte i "Smilets By" inden I tager hjem igen.

I Silkeborg byder AQUA Akvarium & Dyrepark indenfor til nogle spændende og lærerige oplevelser med fokus på Danmarks natur. Her findes bl.a. Nordeuropas største akvarium med ferskvand og også en skøn naturpark med mange af de forskellige dyr, der lever i den danske natur. Hvis tiden og lysten er til det, så tag også en sejltur med "Hjejlen" eller et af de andre skibe der sejler på søerne omkring Silkeborg.

Mere fart og spænding over feltet er der i Djurs Sommerland. Glæd jer til heftige rutschebaner, et super skønt vandland, sjove legepladser og et væld af forlystelser til både store og små.

Det siger vores gæster om Ajstrup Strand:

Dejlig strand og natur, roligt område. Indbyder til traveture langs stranden.

Et dejligt område, som vi kender fra tidligere besøg.

Dejligt område, tæt på vandet og på Århus.

Området er helt fantastisk, mulighed for alt: Cykel, svømning, sejlads og gåture. Vældig pænt område.

Det største udvalg af sommerhuse til leje Ajstrup Strand

Vil du også gerne nyde alle fordelene ved et sommerhus Ajstrup Strand? Så bestil familiens feriehus Ajstrup Strand på Sommerhus-siden. Vi har et stort udvalg af sommerhuse Ajstrup Strand for enhver smag, og du kan derfor nemt og hurtigt finde netop det feriehus Ajstrup Strand, som skal danne rammen om jeres ferie Ajstrup Strand.

Lej sommerhus Ajstrup Strand

Hos os er udlejning af sommerhuse Ajstrup Strand nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Ajstrup Strand eller den feriebolig Ajstrup Strand som matcher dine ønsker.

Her får du den skarpeste prisgaranti ved leje af sommerhus Ajstrup Strand

Sommerhussiden.dk vil være landets garanteret billigste til sommerhusudlejning Ajstrup Strand. (Se reglerne).

Hos os skal kunden altid have den bedste service

Vi står altid klar til at hjælpe hvis du er i tvivl om noget, og gør gerne en ekstra indsats for at få dine ønsker til at gå i opfyldelse. Ring til os eller send os en email hvis der er noget vi kan hjælpe med.

Andre artikler

 1. Sommerhus Saksild Strand

  Saksild Strand er et stort sommerhusområde som ligger lige ud til Saksild Bugt hvor I finder en rigtig fin badestrand. Nærmeste større by er Odder og, mod nord, Aarhus.
  Sommerhus til 6 personer i Saksild Strand
 2. Sommerhus Østjylland

  Fra Hals i nord til Als i syd venter en perlerække af flot beliggende sommerhusområder. Østjylland er det perfekte valg for alle der søger et sommerhus i naturskønne omgivelser tæt ved børnevenlige strande. Spændende byer samt populære attraktioner og seværdigheder venter jer.
  Sommerhus til 3 personer ved Ebeltoft, Østjylland
 3. Sommerhus Danmark

  Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.