Del
Vælg mellem 16 sommerhuse
Emne nr.: 130-D84111

Saksild Strand er et skønt sted at tage på ferie. Her får I tid til at koble af sammen, og I kan vælge netop de oplevelser og udflugter, I kunne tænke jer.

Ferie med familien i uge 30 byder både på god tid til hinanden og masser af ferieoplevelser. Jo før, du begynder at søge efter et sommerhus, jo flere vil der være at vælge mellem.

Tips og tricks til ferieoplevelser

Samsø og Aarhus Bugt danner de perfekte naturlige rammer om kysten ved Odder. Saksild Strand ligger lunt og godt i det milde landskab og den smukke natur.

Kan man lide kunst, skal man sætte ekstra lang tid af, hvis man vil købe ind i Kvickly i Odder. Den velassorterede butik har nemlig en kunstudstilling i forhallen, og værkerne af lokale kunstnere er til salg.

Det bakkede landskab ved Saksild er rigtig fint vandreområde. Fra bakketoppene er der den skønneste udsigt over Kattegat og øerne Tunø og Samsø.

I Danmarks største økologiske have i Odder kan man ud over en skøn verden af nytteplanter også hygge sig med geder og æsler, der elsker at blive klappet og få en tot frisk græs.

Danmarks ældste minigolfbane ligger ved Saksild Strand. Banerne fungerer stadigt upåklageligt, og efter endt dyst kan man købe en lækker is i kiosken.

Prisgaranti - saksild strand sommerhus uge 30

Når du har fundet det sommerhus, der skal udgøre rammen om jeres ferie, kan du med det samme leje online. Du bliver automatisk dækket af Sommerhussiden.dk's prisgaranti. Vi står inde for, at der ikke er ét eneste af de andre udlejningsbureauer, som udlejer det sommerhus, du foretrækker til en pris, som er billigere end vores.

Skulle der en sjælden gang opstå en fejl i vores kontrol af priskontrol, godtgør vi dig hele differencen. Summen overføres simpelthen til din konto.

Kundeservice - saksild strand sommerhus uge 30

Hvis du har spørgsmål eller særlige krav vedrørende din søgning efter "saksild strand sommerhus uge 30", er du meget velkommen til at kontakte os. Send en mail til info@sommerhus-siden.dk eller ring på +45 8724 1270.