Strand, en kæmpe have og masser af oplevelser
Del
Vælg mellem 291 sommerhuse
ferielejlighed til 2 personer nær Odder
Fin ferielejlighed til 2 personer nær Gyllingnæs og Odder med panoramaudsigt over vandet. Der er kun 300 m til stranden. Fredeligt naturområde. Emne nr. 014-50052.
Sommerhusområdet Odder byder på en perlerække af skønne feriehuse ud mod de populære og meget børnevenlige strande langs Saksild Bugt. Her venter jer mange dejlige timer i et fredeligt og roligt område, der giver mange muligheder for gå- og cykelture.

Sommerhus Odder - Strand, en kæmpe have og masser af oplevelser

Samtidig er der nem adgang til attraktioner og oplevelser i Århus, Randers samt på Djursland.

Fra sommerhusområdet er der kun få kilometer til Økologiens Have i Odder, som absolut er en udflugt værd. Haven strækker sig over et areal på 118.000 kvadratmeter, eller det samme som ca. 150 parcelhusgrunde. Det store område er opdelt i mindre temaer, hvor I kan opleve tusinder af forskellige planter med hver deres farve og duft.

Der er masser af plads hvor børnene kan lege – hvis de da kan løsrive sig fra de får, geder, kaniner, høns, æsler, ponyer og andre dyr, der også hører til i Økologiens Have.

Mod nord venter Aarhus stemningsfyldte gågader og selvfølgelig Den Gamle By. Randers Regnskov er også et oplagt udflugtsmål. På Djursland finder I Djurs Sommerland, Kattegatcentret, Skandinavisk Dyrepark, Ree Park – Ebeltoft Safari, Fregatten Jylland og meget mere.

God tur til Odder!

Stort udvalg af sommerhuse til leje Odder

Vil du også nyde alle fordelene ved en hyggelig ferie i et skønt sommerhus Odder? Så skal du bestille familiens feriehus Odder på Sommerhus-siden. Vi tilbyder et enormt udbud af sommerhuse Odder for enhver pengepung, og derfor kan du hurtigt og enkelt finde netop det feriehus Odder, som skal danne rammen om jeres ferie Odder.

Lej sommerhus Odder

Hos os er udlejning af sommerhuse Odder nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Odder eller den feriebolig Odder som matcher dine ønsker.

Vi giver dig Danmarks bedste prisgaranti ved leje af sommerhus Odder

Hos Sommerhussiden.dk vil vi være Danmarks billigste til sommerhusudlejning Odder. (Se reglerne).

Hos os skal kunden altid have den bedste betjening

Vi er altid klar til at hjælpe hvis du har spørgsmål, og gør gerne en ekstra indsats for at få dine ønsker til at gå i opfyldelse. Ring eller send en email hvis der er noget vi kan hjælpe med.

Inspiration

Andre artikler

 1. Sommerhus Saksild Strand

  Saksild Strand er et stort sommerhusområde som ligger lige ud til Saksild Bugt hvor I finder en rigtig fin badestrand. Nærmeste større by er Odder og, mod nord, Aarhus.
  Sommerhus til 6 personer i Saksild Strand
 2. Sommerhus Østjylland

  Fra Hals i nord til Als i syd venter en perlerække af flot beliggende sommerhusområder. Østjylland er det perfekte valg for alle der søger et sommerhus i naturskønne omgivelser tæt ved børnevenlige strande. Spændende byer samt populære attraktioner og seværdigheder venter jer.
  Sommerhus til 3 personer ved Ebeltoft, Østjylland
 3. Sommerhus Danmark

  Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.