Del
Vælg mellem 1 sommerhuse
Emne nr.: 090-40570

Du går aldrig galt i byen, når du bestemmer dig for at booke et sommerhus med luksus indretning. Med fri adgang til jeres helt egen swimming pool, når som helst det passer jer, venter der jer mange dejlige timer.

Drømmen om at tilbringe tid sammen og om at dele dejlige oplevelser er tæt på at blive til virkelighed. Med et sommerhus som udgangspunkt bliver ferien helt jeres egen, og I kan selvsagt anvende den præcis, som I har lyst til.

Tips og tricks til ferieoplevelser

Hold ferie i et sommerhus ved Saksild Strand og nyd at holde fri. Her er det nemt at lægge hverdagens opgaver og trængsler bag sig.

Tunø er en bilfri ø, men cykler er velkomne og en god måde at opleve den naturskønne ø på.

En sejltur i kajak hører ikke udelukkende en varm sommerdag til. Også på køligere dage er det en fornøjelse at glide afsted langs kysten i det rolige vand. Kajak kan lejes på stedet.

Saksild Strand strækker sig helt til færgebyen Hou. Året rundt kan man nyde en rask spadseretur langs vandet.

På campingpladsen ved Saksild Strand kan man leje cykler. Udvalget er stort, og der er cykler til hele familien - også børnestole og cykelanhængere.

Det bakkede landskab ved Saksild er rigtig fint vandreområde. Fra bakketoppene er der den skønneste udsigt over Kattegat og øerne Tunø og Samsø.

Prisgaranti - luksus sommerhus saksild strand

Alle sommerhuse, som udlejes gennem Sommerhussiden.dk, er dækket af vores prisgaranti. Det betyder simpelthen, at vi står inde for, at der ikke er nogen af vores konkurrenter, som udlejer det sommerhus du foretrækker, til en pris, der er billigere end den, du finder hos os.

Skulle der en sjælden gang ske en fejl i vores overvågning af priserne hos de andre udlejningsbureauer, godtgør vi dig hele forskellen i prisen. Pengene bliver simpelthen indsat på din konto.

Kundeservice - luksus sommerhus saksild strand

Hvis du har spørgsmål eller specielle krav i forbindelse med din søgning efter "luksus sommerhus saksild strand", så kontakt os endelig. Send os en mail på info@sommerhus-siden.dk eller ring på +45 8724 1270.