Børnevenlig strand, flot natur og masser af oplevelser
Del
Vælg mellem 82 sommerhuse
Sommerhus til 4 personer i Rude Strand
Hyggeligt og børnevenligt sommerhus til 4 personer i Rude Strand. Stor naturgrund og kun 200 m til vandet. God til udflugter, tæt på Østjylland's store byer. Emne nr. 014-30348.
Rude Strand er et dejligt sommerhusområde imellem Saksild Strand og Norsminde. Nærmeste større by er Odder, der byder på rigtig fine indkøbsmuligheder. Rude Strand hører til blandt de bedste strande på den jyske østkyst, og er meget børnevenlig.

Sommerhus Rude Strand – Børnevenlig strand, flot natur og masser af oplevelser

Nyd turene til stranden, de hyggelige timer i sommerhuset og de mange muligheder for udflugter, som et ophold her byder på.

Besøg for eksempel det spændende, kulturhistoriske museum Moesgaard. En af udstillingerne fortæller historien om de vikinger, der ved udgangen af 700-tallet anlagde en lille handelsplads, Aros, ved det sted hvor en å løb ud i havet. Vandvejene gjorde det nemt at sejle varer til og fra Aros – og med tiden udviklede handelspladsen sig til en egentlig by, Århus.

I Købstadsmuseet Den Gamle By, der er beliggende i Århus, kan du se hvor langt udviklingen var nået på 1100 år. Gårdskarle, bønder, borgere og mange andre bringer liv i de smukke bygninger, der fortæller om livet i en dansk købstad på tærsklen til det 20. århundrede.

Fra Den Gamle By er der ikke langt til det centrale Århus, der er bygget omkring den å, vikingerne for mere end 1000 år siden så store muligheder i. Bymidten er stadig et driftigt handelssted, så hvis I pludselig føler trang til shopping , er en tur til Århus lige sagen.

Det siger gæsterne om Rude Strand:

Dejlig tæt på fin strand.

Fin strand og hyggelig by - Odder, tæt på.

Et godt område tæt på vand og med mulighed for gåture i sommerhusområdet.

Et rigtig godt udgangspunkt for ture til attraktioner (LEGOLAND ®, Givskud, Aarhus etc.). Skøn strand 300 meter fra sommerhuset. Godt for gæster med mindre børn.

Kæmpe udbud af sommerhuse til leje Rude Strand

Vil du også nyde de mange fordele ved et sommerhus Rude Strand? Så book jeres feriehus Rude Strand på Sommerhus-siden. Her finder du let det hus, der sikrer jer en afslappet ferie Rude Strand.

Lej sommerhus Rude Strand

Hos os er udlejning af sommerhuse Rude Strand nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Rude Strand eller den feriebolig Rude Strand som matcher dine ønsker.

Vi giver dig den stærkeste prisgaranti ved leje af sommerhus Rude Strand

Hos Sommerhussiden.dk vil vi være Danmarks garanteret billigste når det kommer til sommerhusudlejning Rude Strand. (Se reglerne).

Hos Sommerhussiden.dk får du til hver en tid kundeservice på første klasse

Vi står altid klar til at hjælpe hvis du har spørgsmål, og gør gerne en ekstra indsats for at opfylde dine ønsker. Ring eller send en email hvis du har brug for hjælp.

Andre artikler

 1. Sommerhus Saksild Strand

  Saksild Strand er et stort sommerhusområde som ligger lige ud til Saksild Bugt hvor I finder en rigtig fin badestrand. Nærmeste større by er Odder og, mod nord, Aarhus.
  Sommerhus til 6 personer i Saksild Strand
 2. Sommerhus Østjylland

  Fra Hals i nord til Als i syd venter en perlerække af flot beliggende sommerhusområder. Østjylland er det perfekte valg for alle der søger et sommerhus i naturskønne omgivelser tæt ved børnevenlige strande. Spændende byer samt populære attraktioner og seværdigheder venter jer.
  Sommerhus til 3 personer ved Ebeltoft, Østjylland
 3. Sommerhus Danmark

  Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.