Brede, hvide sandstrande til daseferie ved Kattegat
Del
Vælg mellem 109 sommerhuse
Sommerhus til 4 personer i Dyngby Strand
Skønt og lyst indrettet sommerhus til 4 personer ved Dyngby Strand, kun 60 m fra vandet. Havudsigt fra grunden og terrassen. Emne nr. 160-D4035.
Dyngby Strand er et roligt sommerhusområde ved Saksild Bugt, ikke langt fra Odder. Her finder I en børnevenlig strand, fred og ro, rigtig fine indkøbsmuligheder i Odder og en perlerække af Jyllands mest populære attraktioner indenfor rækkevidde.

Sommerhus Dyngby Strand - Brede, hvide sandstrande til daseferie ved Kattegat

På stranden kan I slappe af på et håndklæde i det varme sand, mens børnene leger og sopper i vandkanten. Der er simpelthen ikke noget bedre på en varm sommerdag!

Det skulle da lige være en tur til Økologiens Have i Odder. Den består af en række mindre haver, der har hver sit tema. Her findes for eksempel en have med stauder, en med urter, en parcelhushave, og en køkkenhave. Du kan dog roligt gå ud fra, at børnene vil synes det er meget sjovere at lege på stedets veludstyrede legeplads og klappe kaninerne, gederne og de andre dyr der lever her.

Fra Hov kan I sejle til Samsø. Færgen lægger til i Sælvig, hvorfra der kun er få minutters kørsel til det pragtfulde naturområde, der findes omkring Stavns Fjord. Det er en betagende oplevelse at gå langs bredden af den lavvandede fjord, med udsigt til de småøer, der er beliggende i fjorden.

Det tager kun en halv time at køre ind til centrum af ”Smilets By”, som Århus også kaldes. Bymidten er bygget omkring den å, der flyder igennem den, hvilket skaber en meget afslappet og stemningsfyldt atmosfære. Besøg også Den Gamle By, det er en sjov og spændende oplevelse for hele familien.

Det siger vores gæster om Dyngby Strand:

Dejlig børnevenlig strand og gode udflugtsmuligheder.

Lækkert område, med dejlig strand tæt på sommerhuset.

400 meter til stranden, 4500 meter til bageren (Intet problem på cykel); Rigtig gode indkøbsmuligheder i Odder.

Tæt på dejlig strand. Og tæt på Aarhus og Djursland med de mange aktiviteter der er der.

Det største udbud af sommerhuse til leje Dyngby Strand

Vil du sikre dig og familien det bedste sommerhus Dyngby Strand til den bedste pris? Så lej jeres feriehus Dyngby Strand på Sommerhus-siden. Her finder du nemt det hus, der skal danne rammen om jeres ferie Dyngby Strand.

Lej sommerhus Dyngby Strand

Hos os er udlejning af sommerhuse Dyngby Strand nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Dyngby Strand eller den feriebolig Dyngby Strand som matcher dine ønsker.

Du får landets stærkeste prisgaranti ved leje af sommerhus Dyngby Strand

Vores målsætning er, at Sommerhussiden.dk skal være markedets billigste til sommerhusudlejning Dyngby Strand. (Se gældende regler).

Hos os skal kunden altid have service på højeste niveau

Vi står altid klar til at hjælpe hvis du har spørgsmål, og gør gerne en ekstra indsats for at få dine ønsker til at gå i opfyldelse. Ring til os eller send en mail hvis du har brug for hjælp.

Andre artikler

 1. Sommerhus Saksild Strand

  Saksild Strand er et stort sommerhusområde som ligger lige ud til Saksild Bugt hvor I finder en rigtig fin badestrand. Nærmeste større by er Odder og, mod nord, Aarhus.
  Sommerhus til 6 personer i Saksild Strand
 2. Sommerhus Østjylland

  Fra Hals i nord til Als i syd venter en perlerække af flot beliggende sommerhusområder. Østjylland er det perfekte valg for alle der søger et sommerhus i naturskønne omgivelser tæt ved børnevenlige strande. Spændende byer samt populære attraktioner og seværdigheder venter jer.
  Sommerhus til 3 personer ved Ebeltoft, Østjylland
 3. Sommerhus Danmark

  Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.