Fjord, hav og masser af oplevelser
Del
Vælg mellem 31 sommerhuse
Sommerhus til 4 personer i Kysing Næs
Pænt træsommerhus i to etager til 4 personer i Kysing Næs, delvis renoveret i 2007. Huset fremstår lyst og velholdt med en dejlig lukket have. 200 m til stranden. Emne nr. 014-30186.
Kysing Næs er et flot beliggende ferieområde ikke langt fra Norsminde. Her vil I bo i flot natur, mellem Norsminde Fjord på den ene side og Saksild Bugt på den anden. Der er mange muligheder for gå- og cykelture og også for udflugter til en perlerække af Østjyllands mest populære attraktioner.

Sommerhus Kysing Næs – fjord, hav og masser af oplevelser

Nærmeste større by er Odder, som byder på rigtig fine indkøbsmuligheder.

Tag for eksempel en tur til ”Smilets By”, Aarhus, og gå en tur i den charmerende bymidte, der sine steder brydes af den å, der flyder igennem den. Benyt også lejligheden til at opleve de mange flotte bygninger fra forskellige egne af Danmark som er samlet i Den Gamle By.

På Djursland venter Djurs Sommerland, Skandinavisk Dyrepark, Kattegatcentret i Grenå, Fregatten Jylland, Ree Park – Ebeltoft Safari og meget mere. Der er selvfølgelig også Randers Regnskov og Memphis Mansion i Randers – den kopi af Elvis Presleys hjem i Tennessee, der nu står i Jylland.

God tur til Kysing Næs!

Stort udvalg af sommerhuse til leje Kysing Næs

Vil du være sikker på at finde det bedste sommerhus Kysing Næs til den bedste pris? Så skal du bestille familiens feriehus Kysing Næs på Sommerhus-siden. Vi tilbyder et stort udvalg af sommerhuse Kysing Næs i alle prisklasser og kategorier, og netop derfor kan du let og sikkert finde netop det feriehus Kysing Næs, som skal danne rammen om jeres ferie Kysing Næs.

Lej sommerhus ved Kysing Næs

Hos os er udlejning af sommerhuse Kysing Næs nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Kysing Næs eller den feriebolig Kysing Næs som matcher dine ønsker.

Her får du landets bedste prisgaranti ved leje af sommerhus Kysing Næs

Vores målsætning er, at Sommerhussiden.dk skal være markedets billigste til sommerhusudlejning Kysing Næs. (Se betingelser).

Hos Sommerhussiden.dk får du altid kundeservice helt i top

Vi står altid klar til at hjælpe hvis du har spørgsmål, og gør gerne en ekstra indsats for at opfylde dine ønsker. Ring til os eller send en mail hvis der er noget vi kan hjælpe med.

Andre artikler

 1. Sommerhus Saksild Strand

  Saksild Strand er et stort sommerhusområde som ligger lige ud til Saksild Bugt hvor I finder en rigtig fin badestrand. Nærmeste større by er Odder og, mod nord, Aarhus.
  Sommerhus til 6 personer i Saksild Strand
 2. Sommerhus Østjylland

  Fra Hals i nord til Als i syd venter en perlerække af flot beliggende sommerhusområder. Østjylland er det perfekte valg for alle der søger et sommerhus i naturskønne omgivelser tæt ved børnevenlige strande. Spændende byer samt populære attraktioner og seværdigheder venter jer.
  Sommerhus til 3 personer ved Ebeltoft, Østjylland
 3. Sommerhus Danmark

  Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.