Natur, attraktioner og seværdigheder
Del
Vælg mellem 125 sommerhuse Destinationer under Århus Bugt
Skønt sommerhus til 8 personer på dejlig naturgrund ved Århus Bugt, få minutters gang fra stranden. Boligarealet er 110 m2, og der er 2 soveværelser. Indhegnet sø på grunden. Emne nr. 160-D4087.
Århus Bugt er hjemsted for de to sommerhusområder Egå Strand og Skæring Strand, der begge ligger nogle kilometer nord for den jyske ”hovedstad”. Hold ferie i naturskønne og eksklusive omgivelser, tæt ved attraktioner og shoppingmuligheder.

Sommerhus Århus Bugt – Natur, attraktioner og seværdigheder

Århus Bugt er det ideelle valg for alle der nok ønsker at tilbringe ferien i et sommerhus tæt ved vandet, omgivet af flot natur – men som også kræver nem og hurtig adgang til attraktioner, forlystelser og seværdigheder.

Fra de to ferieområder ved Århus Bugt er det nemt at komme til Århus, hvor bymidten, Den Gamle By og meget mere venter. Randers Regnskov og Memphis Mansion i Randers er også nemme at komme til.

Se sommerhuse ved Egå StrandSe sommerhuse ved Skæring Strand

Det samme gælder alle de oplevelser der venter jer på Djursland: Djurs Sommerland, Kattegatcentret, Fregatten Jylland, Skandinavisk Dyrepark, Ree Park – Ebeltoft Safari og meget mere.

Det siger vores gæster om Århus Bugt:

Flot natur område gode gå og vandreture.

Skønt at være så tæt på Århus og Ebeltoft, der begge er maleriske byer.

Nyd det for området er fint og dejligt, samt der er attraktioner indenfor kun 30 min. kørsel.

Vi giver dig overblikket over udvalget af sommerhuse til leje Århus Bugt

Vil du være sikker på at få det bedste sommerhus Århus Bugt til den garanteret laveste pris? Så skal du bestille familiens feriehus Århus Bugt på Sommerhus-siden. Vi har et stort udvalg af sommerhuse Århus Bugt for enhver pengepung, og du kan derfor uden videre finde netop det feriehus Århus Bugt, der skal danne rammen om jeres ferie Århus Bugt.

Lej sommerhus ved Århus Bugt

Hos os er udlejning af sommerhuse Århus Bugt nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Århus Bugt eller den feriebolig Århus Bugt som matcher dine ønsker.

Vi giver dig Danmarks bedste prisgaranti ved leje af sommerhus Århus Bugt

Vores målsætning er, at Sommerhussiden.dk skal være markedets billigste til sommerhusudlejning Århus Bugt. (Se vilkår).

Hos Sommerhussiden.dk får du altid personlig kundeservice

Vi står altid klar til at hjælpe hvis du er i tvivl om noget, og gør gerne en ekstra indsats for at opfylde dine ønsker. Ring eller send os en mail hvis der er noget vi kan hjælpe med.

Inspiration

Vis alle

Andre artikler

  1. Sommerhus Østjylland

    Fra Hals i nord til Als i syd venter en perlerække af flot beliggende sommerhusområder. Østjylland er det perfekte valg for alle der søger et sommerhus i naturskønne omgivelser tæt ved børnevenlige strande. Spændende byer samt populære attraktioner og seværdigheder venter jer.
    Sommerhus til 3 personer ved Ebeltoft, Østjylland
  2. Sommerhus Danmark

    Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.