Ferie med oplevelser på første klasse
Del
Vælg mellem 23 sommerhuse
Sommerhus til 8 personer i Skæring Strand
Hyggeligt sommerhus til 8 personer i Skæring Strand, kun 200 m fra vandet, men heller ikke langt til både by og skov. Stor og flot naturgrund. Emne nr. 160-D4080.
Skæring Strand er et eftertragtet og eksklusivt ferieområde som ligger i rolige og naturskønne omgivelser ganske få kilometer fra Århus centrum. Området er ideelt hvis en god strand, flot natur og masser af attraktioner og ferieoplevelser står øverst på listen.

Sommerhus Skæring Strand – ferie med oplevelser på første klasse

I ”Smilets By” står den ene dejlige ferieoplevelse og venter på at blive afløst af den anden. Den charmerende bymidte er en oplevelse i sig selv - men det også her I finder Den Gamle By og Tivoli Friheden.

Desuden får I let adgang til en hel perlerække af populære attraktioner og seværdigheder.

Randers Regnskov, Skandinavisk Dyrepark, Kattegatcentret, Ree Park - Ebeltoft Safari og AQUA Akvarium & Dyrepark er alle sammen spændende og lærerige indblik i natur og dyreliv både inden- og udenfor Danmarks grænser.

I Ebeltoft venter Fregatten Jylland med sjove oplevelser for hele familien - og Glasmuseet byder indenfor til et kig ind i en verden af kunstværker skabt i glas.

Selv om det efterhånden er mange år siden "The King of Rock'n'Roll" - Elvis Presley - gik bort, lever hans musik, film og historien om ham stadig i bedste velgående. Den kan I få et indblik i på Memphis Mansion i Randers, der er en flot blanding af museum, Elvis shop, amerikansk diner og rendyrket Elvis nostalgi. Kig indenfor, det er sjovt at få denne totale Elvis oplevelse.

Det siger vores gæster om Skæring Strand:

For dem der ønsker ro og fred. Tæt ved fantastisk kyststi og strand som indbyder til hyppige besøg. Århus er en charmerende by som ligger en kort køretur væk. Skæring Strand er et fint udgangspunkt for udflugter.

Rigtig dejligt område og tæt på stranden.

Tæt på byen, men alligevel et roligt område. God kombination mellem kultur, shopping og natur. Nemt at komme rundt med bil eller på cykel.

Her får du overblik over mængden af sommerhuse til leje Skæring Strand

Vil du og familien have det bedste sommerhus Skæring Strand til den bedste pris? Så skal du leje jeres feriehus Skæring Strand på Sommerhus-siden. Vi har et stort udvalg af sommerhuse Skæring Strand i alle prisklasser og kategorier, og derfor kan du uden videre finde netop det feriehus Skæring Strand, som sikrer jer en hyggelig ferie Skæring Strand.

Lej sommerhus ved Skæring Strand

Hos os er udlejning af sommerhuse Skæring strand nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Skæring strand eller den feriebolig Skæring strand som matcher dine ønsker.

Hos Sommerhussiden.dk vil vi være Danmarks garanteret billigste når det gælder sommerhusudlejning Skæring Strand. (Se reglerne).

Vi har et helt klart mål om altid at give vores kunder den bedste betjening

Vi står altid klar til at hjælpe hvis du har spørgsmål, og gør gerne en ekstra indsats for at imødekomme dine ønsker. Ring eller send en email hvis der er noget vi kan hjælpe med.

Andre artikler

 1. Sommerhus Århus Bugt

  Århus Bugt er hjemsted for de to sommerhusområder Egå Strand og Skæring Strand, der begge ligger nogle kilometer nord for den jyske ”hovedstad”. Hold ferie i naturskønne og eksklusive omgivelser, tæt ved attraktioner og shoppingmuligheder.
 2. Sommerhus Østjylland

  Fra Hals i nord til Als i syd venter en perlerække af flot beliggende sommerhusområder. Østjylland er det perfekte valg for alle der søger et sommerhus i naturskønne omgivelser tæt ved børnevenlige strande. Spændende byer samt populære attraktioner og seværdigheder venter jer.
  Sommerhus til 3 personer ved Ebeltoft, Østjylland
 3. Sommerhus Danmark

  Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.