Eksklusiv ferie lige uden for Århus
Del
Vælg mellem 24 sommerhuse
Sommerhus til 5 personer i Egå
Det klassiske sommerhus til 5 personer i Egå har en god beliggenhed med en 8000 m² stor fællesgrund, der ligger direkte ved den dejlige, børnevenlige sandstrand. Emne nr. 160-D4070.
Egå Strand er et attraktivt sommerhusområde omtrent 10 kilometer nord for Århus centrum. Stranden er kendt for sin høje kvalitet, og byder på rigtig fine muligheder både til badning og til surfing. Området er det perfekte valg for alle der ønsker et sommerhus i eksklusive omgivelser, lige uden Århus.

Sommerhus Egå Strand – eksklusiv ferie lige uden for Århus

Egå Marina er et livligt sted om sommeren, og den skønne strand lokker med uimodståelige løfter om familiehygge på første klasse. Samtidig får I nem adgang til et væld af oplevelser, ikke alene i Århus, men også i Randers og på Djursland.

Den jyske hovedstads mange tilbud ligger bare og venter. ”Smilets by” som den også er kendt, er afgjort et besøg værd. I kan nemt bruge adskillige timer på at kigge på butikker i byens stemningsfyldte gågader.

Det er nærmest et must at opleve Danmarks Købstadsmuseum – eller Den Gamle By, som museet hedder i folkemunde. Den Gamle By hører til blandt de mest populære attraktioner i Danmark, og er helt afgjort et besøg værd. Her kan I få et indblik i, hvordan livet formede sig i en dansk købstad i 1800-tallet. Byen er komplet med arbejderhjem, købmandsgård, butikker og folk, der er klædt som man var dengang.

Fra havnen i Silkeborg havn kan I sejle gennem et af Danmarks smukkeste landskaber med "Hjejlen" eller et af de andre skibe der sejler på søerne. Undervejs lægger skibet til ved et af de højeste punkter i Danmark, Himmelbjerget (147 m). Fra toppen er der en fantastisk udsigt ud over søerne og de grønne bakker, der findes omkring dem.

Andre udflugtsmål er for eksempel Memphis Mansion i Randers, Randers Regnskov, Djurs Sommerland, Kattegatcentret, Ree Park - Ebeltoft Safari, Skandinavisk Dyrepark og meget, meget mere.

Det siger vores gæster om Egå Strand:

Dejligt område og tæt på mange ting.

Et rigtig dejligt område med både strand, natur og lystbådehavn.

Rigtig lækkert område, direkte ned til vandet. Fine små veje og smuk natur. Lystbådehavnen er bestemt et besøg værd.

Få overblikket over udvalget af sommerhuse til leje Egå Strand

Vil du og familien have det bedste sommerhus Egå Strand til den garanteret laveste pris? Så bestil jeres feriehus Egå Strand på Sommerhus-siden. Vi tilbyder et bredt udvalg af sommerhuse Egå Strand for enhver smag, og du kan derfor nemt og hurtigt finde nøjagtig det feriehus Egå Strand, som skal danne rammen om jeres ferie Egå Strand.

Lej sommerhus ved Egå Strand

Hos os er udlejning af sommerhuse Egå Strand nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Egå Strand eller den feriebolig Egå Strand som matcher dine ønsker.

Du får Danmarks skarpeste prisgaranti ved leje af sommerhus Egå Strand

Vores målsætning er, at Sommerhussiden.dk skal være markedets billigste til sommerhusudlejning Egå Strand. (Se betingelser).

Hos Sommerhussiden.dk får du til hver en tid personlig betjening

Vi står altid klar til at hjælpe hvis du har spørgsmål, og gør gerne en ekstra indsats for at få dine ønsker til at gå i opfyldelse. Ring til os eller send os en email hvis der er noget vi kan hjælpe med.

Andre artikler

 1. Sommerhus Århus Bugt

  Århus Bugt er hjemsted for de to sommerhusområder Egå Strand og Skæring Strand, der begge ligger nogle kilometer nord for den jyske ”hovedstad”. Hold ferie i naturskønne og eksklusive omgivelser, tæt ved attraktioner og shoppingmuligheder.
 2. Sommerhus Østjylland

  Fra Hals i nord til Als i syd venter en perlerække af flot beliggende sommerhusområder. Østjylland er det perfekte valg for alle der søger et sommerhus i naturskønne omgivelser tæt ved børnevenlige strande. Spændende byer samt populære attraktioner og seværdigheder venter jer.
  Sommerhus til 3 personer ved Ebeltoft, Østjylland
 3. Sommerhus Danmark

  Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.