Super strand, badeland og masser af oplevelser
Del
Vælg mellem 335 sommerhuse Destinationer under Øster Hurup
Sommerhus til 6 personer i Øster Hurup
På en smuk og velplejet havegrund ligger dette dejlige sommerhus til 6 personer i Øster Hurup. Der er et hyggeligt anneks til huset, som er indrettet som havestue. Emne nr. 053-OH157.
Øster Hurup er et stort og meget velbesøgt sommerhusområde ved Ålborg Bugt, ca. tre kvarters kørsel fra den nordjyske hovedstad. Glæd jer til en rigtig fin badestrand, et veludstyret badeland, flot natur omkring jer og masser af muligheder for udflugter til spændende byer, attraktioner og seværdigheder.

Sommerhus Øster Hurup – Super strand, badeland og masser af oplevelser

Ved Øster Hurup Feriecenter finder i et 2.000 kvadratmeter stort badeland med vandrutsjebane, spa, wellness og meget mere. Glæd jer til nogle hyggelige timer - og måske en wellness behandling til mor?

En af lokalområdets populære seværdigheder er Thingbæk Kalkminer. Det er mere end 70 år siden den sidste kalk blev udvundet, fordi økonomien ikke kunne løbe rundt. Minens ejer, Anders Bundgård, der også var billedhugger, tog derfor en beslutning om at stoppe minedriften, og i stedet indrette et museum med skulpturer. Dem kan du se, når du i dag besøger minerne, hvor der også afholdes koncerter af og til.

Den tropiske zoologiske have, Randers Regnskov, der er blandt de mest populære attraktioner i Østjylland, strækker sig over mere end 3000 kvadratmeter. Tre store kupler beskytter palmer, træer, buske, papegøjer og meget, meget mere mod det omskiftelige danske klima. Her venter mange timers underholdning og spændende oplevelser for hele familien.

Den Jyske Skovhave. Den er beliggende i Rold Skov der, med et areal på flere tusinde hektar, er den største skov i Danmark. Nogle få skovridere skabte fra 1886-1902 og igen fra 1940’rne til 1970 en hel skov af træer, fra blandt andet USA og Europa. Arbejdet foregik i al hemmelighed, og stik imod ordrer fra deres overordnede.

Efterhånden som de fremmedartede træer blev mange meter høje, blev det stadig sværere at skjule dem for emsige inspektører – og i 1970 blev Den Jyske Skovhave officielt åbnet for offentligheden. Der blev anlagt et netværk af stier blandt træerne, så I kan nemt komme rundt mellem de meget store træer.

Midt i Naturpark Randers Fjord ligger Kyst- og Fjordcentret. Her bliver hele familien klogere på naturen gennem leg og aktiviteter. Glæd jer til en dag med masser af tid til nærvær og skønne oplevelser til vand og på landjorden.

Det siger vores gæster om Øster Hurup:

Dejligt område med masser af muligheder for både børn og voksne og en rigtig fin badestrand specielt til børn. Det er også tæt på badeland hvis vejret er dårlig. Et besøg i Lille Vildmose er en rigtig god ting at se.

Skønt naturområde med havet lige ved siden af og Lille Vildmose med det rige fugleliv.

Meget fint område. God lille by, med de forretninger og mulighed for underholdning, som vi havde brug for. Meget fin strand og badeforhold, lige som der er god mulighed for gå ture i naturen langs stranden.

Bredt udvalg af sommerhuse til leje Øster Hurup

Vil du sikre dig og familien det bedste sommerhus Øster Hurup til den bedste pris? Så skal du bestille familiens feriehus Øster Hurup på Sommerhus-siden. Vi har et kæmpe udbud af sommerhuse Øster Hurup i alle prisklasser og kategorier, og du kan derfor på kort tid finde præcis det feriehus Øster Hurup, som skal danne rammen om jeres ferie Øster Hurup.

Lej sommerhus Øster Hurup

Hos os er udlejning af sommerhuse Øster Hurup nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Øster Hurup eller den feriebolig Øster Hurup som matcher dine ønsker.

Her får du Danmarks bedste prisgaranti ved leje af sommerhus Øster Hurup

Hos Sommerhussiden.dk vil vi være landets billigste når det gælder sommerhusudlejning Øster Hurup. (Se betingelser).

Kunden skal have den bedste service hos os

Vi står altid klar til at hjælpe hvis du har spørgsmål, og gør gerne en ekstra indsats for at imødekomme dine ønsker. Ring til os eller send en email hvis du har brug for hjælp.

Andre artikler om Øster Hurup

Vis alle artikler om Øster Hurup

Inspiration

Andre artikler

  1. Sommerhus Østjylland

    Fra Hals i nord til Als i syd venter en perlerække af flot beliggende sommerhusområder. Østjylland er det perfekte valg for alle der søger et sommerhus i naturskønne omgivelser tæt ved børnevenlige strande. Spændende byer samt populære attraktioner og seværdigheder venter jer.
    Sommerhus til 3 personer ved Ebeltoft, Østjylland
  2. Sommerhus Danmark

    Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.