Ren hygge ved fjord og hav
Del
Vælg mellem 19 sommerhuse
Sommerhsu til 8 personer i Mou
Direkte ved Kattegat og ved Limfjordens udmunding ligger dette skønne luksushus til 8 personer ved Mou. Huset, som også har spa og sauna, ligger lidt højt på grunden og man har den smukkeste udsigt over havet. Emne nr. 130-D61775.
Mou er et skønt beliggende sommerhusområde i den østlige del af Limfjordslandet. Det ligger på den sydlige del af fjordens bredder, og er en del af det større ferieområde Egense. Her finder I naturoplevelser på første klasse.

Sommerhus Mou - Ren hygge ved fjord og hav

Glæd jer til gå- og cykelture i de naturskønne omgivelser, tag færgen til Hals inde fra havnen i Egense, eller smut en tur til Nordjyllands storby, Aalborg. Her venter en spændende bymidte og selvfølgelig også byens zoologiske have, som altid er et besøg værd.

Det samme gælder Hobro, som I finder ved enden af Mariager Fjord. Om sommeren kan det varmt anbefales at tage en tur ind til byens havn og gå ombord i hjuldamperen "Svanen", der sejler fjorden tynd og lægger til flere steder undervejs.

Få kilometer uden for Hobro ligger Vikingecenter Fyrkat, som her sommer danner rammen om spændende aktiviteter som børnene vil elske at deltage i. Det er opkaldt efter en af de største borge vikingerne opførte i Danmark, nemlig Fyrkat.

Blandt de andre attraktioner og seværdigheder I kan tage på udflugt til, kan nævnes: Den Gamle By og Tivoli Friheden i Aarhus, AQUA Akvarium & Dyrepark i SIlkeborg, Randers Regnskov, Skandinavisk Dyrepark, Ree Park - Ebeltoft Safari, Kattegatcentret, Graceland Randers, Fregatten Jylland, Djurs Sommerland og meget, meget mere.

Det siger vores gæster om Mou og Egense:

God beliggenhed tæt ved vandet og gå afstand til færgen til Hals. Lille vildmose og tur til Ålborg er også en overkommelig mulighed.

Skønt og roligt område, man kan gå til sandstranden ved Østersøen, indkøbsmuligheder tæt på, 1 times kørsel til Vesterhavet.

Dejligt stille og roligt område med en kort gåtur ned til fjorden og havet, hvor udsigten er smuk. Fjorden er skøn, da man kan gå langt ud. Herudover er der kun 1,5 km til færgen mod Hals, som er en rigtig hyggelig lille by med en lille hyggelig havn og mange flotte huse. En tur hertil kan varmt anbefales.

Vi giver dig overblik over mængden af sommerhuse til leje Mou

Vil du og familien have det bedste sommerhus Mou til den billigst mulige pris? Så lej jeres feriehus Mou på Sommerhus-siden. Her finder du let det hus, der sikrer jer en afslappet ferie Mou.

Lej sommerhus Mou

Hos os er udlejning af sommerhuse Mou nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Mou eller den feriebolig Mou som matcher dine ønsker.

Her får du Danmarks stærkeste prisgaranti ved leje af sommerhus Mou

Vores målsætning er, at Sommerhussiden.dk skal være markedets billigste til sommerhusudlejning Mou. (Se gældende regler).

Hos Sommerhussiden.dk får du til hver en tid kundeservice helt i top

Vi er altid klar til at hjælpe hvis du er i tvivl om noget, og gør gerne en ekstra indsats for at få dine ønsker til at gå i opfyldelse. Ring eller send en mail hvis du har brug for hjælp.

Andre artikler

 1. Sommerhus Øster Hurup

  Øster Hurup er et stort og meget velbesøgt sommerhusområde ved Ålborg Bugt, ca. tre kvarters kørsel fra den nordjyske hovedstad. Glæd jer til en rigtig fin badestrand, et veludstyret badeland, flot natur omkring jer og masser af muligheder for udflugter til spændende byer, attraktioner og seværdigheder.
  Sommerhus til 6 personer i Øster Hurup
 2. Sommerhus Østjylland

  Fra Hals i nord til Als i syd venter en perlerække af flot beliggende sommerhusområder. Østjylland er det perfekte valg for alle der søger et sommerhus i naturskønne omgivelser tæt ved børnevenlige strande. Spændende byer samt populære attraktioner og seværdigheder venter jer.
  Sommerhus til 3 personer ved Ebeltoft, Østjylland
 3. Sommerhus Danmark

  Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.