Strand, vand og færgeture
Del
Vælg mellem 90 sommerhuse
Sommerhus til 8 personer i Egense
Dejligt sommerhus til 8 personer i Egense, kun 100 m fra stranden. Huset er bygget i 2006 med moderne faciliteter, såsom sauna og spa, og et boligareal på 91 m². Emne nr. 160-D6212.
Egense er et større sommerhusområde som ligger flot langs den sydlige del af Limfjorden tæt på det sted, hvor fjorden og Kattegat mødes. Her venter naturoplevelser på første klasse, sejlture til Hals på den modsatte bred, og dejlige strande.

Sommerhus Egense - Strand, vand og færgeture

I Ålborg venter Zoologisk Have, gågaderne og mange andre oplevelser.

Sommerhuset lå lidt afsides, og det var lidt svært at komme ud i vandet når man var kommet over diget ved Limfjorden. Men syntes det var skønt med at det var så fredeligt et område og alligevel var vi ikke langt fra "der hvor der skete noget.

Det er en god gåtur ned til færgen - og sejle en tur til Hals, gå lidt rundt - gå ind og spise og så hjem igen.

Når man skal købe ind er det en god ting at tage færgen over til Hals hvor der er rig mulighed for at shoppe samt gode spise steder som også er billige og det er en hyggelig tur. PS: man kan købe titurskort til færgen til Hals.

Dejligt stille og roligt område med en kort gåtur ned til fjorden og havet, hvor udsigten er smuk. Fjorden er skøn, da man kan gå langt ud. Herudover er der kun 1,5 km til færgen mod Hals, som er en rigtig hyggelig lille by med en lille hyggelig havn og mange flotte huse. En tur hertil kan varmt anbefales.

Det største udbud af sommerhuse til leje Egense

Vil du være 110 % sikker på at få det bedste sommerhus Egense til den bedste pris? Så bestil jeres feriehus Egense på Sommerhus-siden. Vi har et kæmpe udvalg af sommerhuse Egense for enhver smag, og du kan derfor let og sikkert finde nøjagtig det feriehus Egense, der skal danne rammen om jeres ferie Egense.

Lej sommerhus Egense

Hos os er udlejning af sommerhuse Egense nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Egense eller den feriebolig Egense som matcher dine ønsker.

Du får den skarpeste prisgaranti ved leje af sommerhus Egense

Vores målsætning er, at Sommerhussiden.dk skal være markedets billigste til sommerhusudlejning Egense. (Se gældende regler).

Hos Sommerhussiden.dk får du til hver en tid service på højeste niveau

Vi er altid klar til at hjælpe hvis du har spørgsmål, og gør gerne en ekstra indsats for at imødekomme dine ønsker. Ring til os eller send os en email hvis der er noget vi kan hjælpe med.

Andre artikler

 1. Sommerhus Øster Hurup

  Øster Hurup er et stort og meget velbesøgt sommerhusområde ved Ålborg Bugt, ca. tre kvarters kørsel fra den nordjyske hovedstad. Glæd jer til en rigtig fin badestrand, et veludstyret badeland, flot natur omkring jer og masser af muligheder for udflugter til spændende byer, attraktioner og seværdigheder.
  Sommerhus til 6 personer i Øster Hurup
 2. Sommerhus Østjylland

  Fra Hals i nord til Als i syd venter en perlerække af flot beliggende sommerhusområder. Østjylland er det perfekte valg for alle der søger et sommerhus i naturskønne omgivelser tæt ved børnevenlige strande. Spændende byer samt populære attraktioner og seværdigheder venter jer.
  Sommerhus til 3 personer ved Ebeltoft, Østjylland
 3. Sommerhus Danmark

  Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.