Del
Vælg mellem 9 sommerhuse
Emne nr.: 090-70658

Start dagen med et par baner i poolen, så du er frisk og oplagt til flere ferieoplevelser. Når I lejer et poolhus, styrer I selv, hvornår pool-området er åbent.

Tips og tricks til ferieoplevelser

Ferieområdet Helberskov er omgivet af børnevenlige strande, familievenlige attraktioner og interessante seværdigheder, så her præsenterer Østjylland sig i al sin mangfoldighed.

Badebyen Øster Hurup, der ligger få kilometer fra Helberskov, tilbyder gode indkøbsmuligheder og frister med familievenlige restauranter og hyggelige caféer.

Lær regionen omkring Helberskov at kende på en sjov måde ved at gå på geocaching (en GPS-skattejagt) ved Mariager Fjord.

Forkæl jer selv med en eller flere familiepicnics i den fortryllende natur omkring Helberskov.

Et højdepunkt for børn er en tur med museumsjernbanen der kører mellem Mariager og Handest.

Hvis I gerne vil gå i vikingernes fodspor, bør I planlægge en tur til Vikingecenter Fyrkat i Hobro under jeres ferie i Helberskov.

Selvom der er meget at udforske omkring Helberskov, bør I også tage jer tid til at nyde feriebyens rolige atmosfære og unde jer selv en kort pause indimellem.

Prisgaranti - poolhus helberskov

Alle poolhuse, der udlejes igennem Sommerhussiden.dk, er dækket af vores prisgaranti. Vi står inde for, at der ikke er ét eneste af de andre udlejningsbureauer, som udlejer det poolhus, du foretrækker til en pris, som er billigere end vores.

Skulle der en sjælden gang forekomme en smutter i vores overvågning af konkurrenternes priser, refunderer vi dig hele prisforskellen. Beløbet overføres simpelthen til din konto.

Kundeservice - poolhus helberskov

Hvis du har spørgsmål eller specielle behov vedrørende din søgning efter "poolhus helberskov", så kontakt os endelig. Send os en mail på info@sommerhus-siden.dk eller ring på +45 8724 1270.