Masser af sommerliv og afslapning
Del
Vælg mellem 178 sommerhuse
Sommerhus til 6 personer i Helberskov
Flot sommerhus til 6 personer i Helberskov, med spabad og stor sauna i det rolige og idylliske Halvrebene kun et stenkast fra Kattegats kyst. Huset byder på alt i moderne komfort samtidig med, at man bor midt i den smukke natur. Emne nr. 053-OH156.
Helberskov er et dejligt sommerhusområde på Als Odde, som byder på flotte og fredelige naturomgivelser. Området er perfekt til alle der søger en ferie med fred, ro og afslapning, og som holder af at ture til fods eller på cykel.

Sommerhus Helberskov - Masser af sommerliv og afslapning

Stranden får ikke de bedste anmeldelser af tidligere gæster, men til gengæld tager det ikke længe at køre til en af de andre dejlige strande i lokalområdet. Besøg også badelandet i Øster Hurup, få kilometer mod nord. Her kan familien boltre sig så meget de lyster i bassiner og vandrutsjebaner - og mor kan forkæle sig selv med en wellness behandling imens.

Hobro, som ligger ved bunden af Mariager Fjord, er den nærmeste større by. Her findes en spændende gågade med mange butikker, forskellige former for underholdning og selvfølgelig også byens havn. Her kan I gå ombord på hjuldamperen "Svanen" der om sommeren sejler fjorden tynd og undervejs lægger til i Bramslev Bakker, Mariager og Hadsund.

Lidt uden for Hobro anlagde vikingerne for mere end 1.000 år siden en af de største borge i Danmark, Fyrkat. Her findes nu Vikingecenter Fyrkat, som består af rekonstruerede huse fra den tid. Om sommeren er der vikinger her, og der foregår forskellige aktiviteter, som for eksempel bueskydning.

Det siger vores gæster om Helberskov:

Det er et roligt sted. Man føler sig ugenert selv om det er et sommerhus område. Det er ikke et sted man kan regne med at bade, men en pæn natur og strand.

Området er rigtig godt til gåture og afslapning, men stranden er ikke god om sommeren.

En tur til Mariager by var prikken over i’et. Stranden med solnedgang i efteråret fås ikke bedre.

Helberskov glæder os stadig efter ti år. Vi elsker virkelig området.

Vi giver dig overblik over mængden af sommerhuse til leje Helberskov

Vil du også gerne nyde de mange fordele ved et sommerhus Helberskov? Så bestil familiens feriehus Helberskov på Sommerhus-siden. Vi har et bredt udbud af sommerhuse Helberskov i alle prisklasser og kategorier, og netop derfor kan du hurtigt og enkelt finde netop det feriehus Helberskov, som skal danne rammen om jeres ferie Helberskov.

Lej sommerhus Helberskov

Hos os er udlejning af sommerhuse Helberskov nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Helberskov eller den feriebolig Helberskov som matcher dine ønsker.

Vi giver dig landets bedste prisgaranti ved leje af sommerhus Helberskov

Vores målsætning er, at Sommerhussiden.dk skal være markedets billigste til sommerhusudlejning Helberskov. (Se betingelser).

Du har krav på den bedste betjening

Vi står altid klar til at hjælpe hvis du har spørgsmål, og gør gerne en ekstra indsats for at imødekomme dine ønsker. Ring eller send os en email hvis du har brug for hjælp.

Inspiration

Andre artikler

 1. Sommerhus Øster Hurup

  Øster Hurup er et stort og meget velbesøgt sommerhusområde ved Ålborg Bugt, ca. tre kvarters kørsel fra den nordjyske hovedstad. Glæd jer til en rigtig fin badestrand, et veludstyret badeland, flot natur omkring jer og masser af muligheder for udflugter til spændende byer, attraktioner og seværdigheder.
  Sommerhus til 6 personer i Øster Hurup
 2. Sommerhus Østjylland

  Fra Hals i nord til Als i syd venter en perlerække af flot beliggende sommerhusområder. Østjylland er det perfekte valg for alle der søger et sommerhus i naturskønne omgivelser tæt ved børnevenlige strande. Spændende byer samt populære attraktioner og seværdigheder venter jer.
  Sommerhus til 3 personer ved Ebeltoft, Østjylland
 3. Sommerhus Danmark

  Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.