Godt udgangspunkt for en hyggelig familieferie
Del
Vælg mellem 218 sommerhuse
Skønt feriehus til 6 personer i Als Odde.
Hyggelig og velindrettet feriehus til 6 personer beliggende på en dejlig stor naturgrund, kun 500 m fra de børnevenlige strande langs østkysten og mulighederne for lystsejlads, windsurfing og fiskeri. Emne nr. 160-D6189.
Als Odde ligger hvor Mariager Fjord munder ud i Kattegat. Sommerhusområdet ligger i et naturskønt klitlandskab tæt på vand og strand. Her er der også en lillelystbådehavn, en kiosk og en restaurant.

Sommerhus Als Odde - Godt udgangspunkt for en hyggelig familieferie

Der er fine strande i området, så der er mange muligheder for at hygge jer ved vandet. Besøg også badelandet ved Øster Hurup Feriecenter, hvor især vandrutsjebanerne gør lykke hos børnene. Her er der også mulighed for at "snige" sig væk til en forkælende wellness behandling mens familien pjasker rundt i vandet.

Den nærliggende by Hobro byder ikke alene på et afvekslende gågademiljø med mange butikker, men også på et spændende havneliv. Det er nemlig herfra I om sommeren kan tage en sejltur på Mariager Fjord med hjuldamperen "Svanen" der lægger til flere forskellige steder undervejs.

Lidt uden for Hobro finder I Vikingecenter Fyrkat, som altid er et besøg værd. Det er navngivet efter borgen "Fyrkat" som blev opført af vikinger for mere end 1.000 år siden. Om sommeren findes de dog stadig i Vikingecentret, hvor de står for en masse spændende aktiviteter; lær f.eks. hvordan man skyder med bue og pil.

Som alle andre større byer med respekt for sig selv fik også Hobro i anden halvdel af 1800-tallet sit eget gasværk. Herfra blev der igennem årene leveret energi til virksomheder og private boliger efterhånden som revolutionerende opfindelser som gasdrevne vandvarmere, gasradiatorer, gaskomfurer og andet gjorde livet nemmere og mere bekvemt.

Gasværket er nu forvandlet til GASmuseet - og her fortælles historien om den gennemgribende udvikling, der forvandlede Danmark fra et bondeland til et industrisamfund. Det er sjovt at se hvordan ting vi i dag tager som en selvfølge - f.eks. rindende, varmt vand til badet - i 1950'rne var det sidste nye inden for teknologi til hjemmet. Kig indenfor, GASmuseet er altid et besøg værd.

Kæmpe udbud af sommerhuse til leje Als Odde

Vil du også nyde fordelene ved en hyggelig ferie i et skønt sommerhus Als Odde? Så book jeres feriehus Als Odde på Sommerhus-siden. Vi tilbyder et enormt udbud af sommerhuse Als Odde i alle prisklasser og kategorier, og derfor kan du nemt og hurtigt finde netop det feriehus Als Odde, som sikrer jer en afstressende ferie Als Odde.

Lej sommerhus Als Odde

Hos os er udlejning af sommerhuse Als Odde nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Als Odde eller den feriebolig Als Odde som matcher dine ønsker.

Du får den bedste prisgaranti ved leje af sommerhus Als Odde

Vores målsætning er, at Sommerhussiden.dk skal være markedets billigste til sommerhusudlejning Als Odde. (Se vilkår).

Hos os skal kunden til hver en tid have service helt i top

Vi står altid klar til at hjælpe hvis du har spørgsmål, og gør gerne en ekstra indsats for at få dine ønsker til at gå i opfyldelse. Ring eller send os en mail hvis der er noget vi kan hjælpe med.

Andre artikler

 1. Sommerhus Øster Hurup

  Øster Hurup er et stort og meget velbesøgt sommerhusområde ved Ålborg Bugt, ca. tre kvarters kørsel fra den nordjyske hovedstad. Glæd jer til en rigtig fin badestrand, et veludstyret badeland, flot natur omkring jer og masser af muligheder for udflugter til spændende byer, attraktioner og seværdigheder.
  Sommerhus til 6 personer i Øster Hurup
 2. Sommerhus Østjylland

  Fra Hals i nord til Als i syd venter en perlerække af flot beliggende sommerhusområder. Østjylland er det perfekte valg for alle der søger et sommerhus i naturskønne omgivelser tæt ved børnevenlige strande. Spændende byer samt populære attraktioner og seværdigheder venter jer.
  Sommerhus til 3 personer ved Ebeltoft, Østjylland
 3. Sommerhus Danmark

  Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.