Skønt område, super strand og masser af oplevelser
Del
Vælg mellem 348 sommerhuse Destinationer under Juelsminde
Sommerhus til 4 personer i Juelsminde
Bondehus til 4 personer i Juelsminde, beliggende i rolige omgivelser på stor naturgrund. Her er skov og eng med rigt fugle- og dyreliv, bag ved huset løber en lille bæk. Emne nr. 090-72032.
Juelsminde er et naturskønt og meget eftertragtet sommerhusområde lige ud til nogle af skønneste badestrande i Østjylland. Juelsminde er et rigtig godt valg når det er afslapning, en god strand, flot natur og nem adgang til spændende byer, attraktioner og oplevelser, der står på familiens ønskeseddel.

Sommerhus Juelsminde – Skønt område, super strand og masser af oplevelser

Juelsminde byder på pragtfulde hvide sandstrande med rent og indbydende badevand, f.eks. Storstranden, Sandbjerg Vig, As Vig Sandstrand og Grønbjerggård Strand. Glæd jer til at nyde livet ved vandkanten sammen med børnene.

Naturen ved Juelsminde er afvekslende og består ikke "kun" af nogle af Danmarks bedste badestrande. Her findes f.eks. også skovklædte skrænter, hvor nogle træer står på skrå og andre er væltet ned mod strandkanten. Det skyldes at træerne vokser i en særlig form for leder der glider væk når det bliver vådt - og det får med tiden træerne til at tippe mere og mere. Tag en tur til Staksrode Skov ved Vejle Fjord eller skovene på As Hoved og oplev fænomenet - og et rigt dyreliv.

Juelsminde (og Østjylland) er imidlertid også med helt fremme i første række, når det gælder udflugter, aktiviteter og oplevelser. Verdens største samling af Ferguson traktorer ligger f.eks. ved Juelsminde. Besøg Danmarks Ferguson Museum på den smukke gård Ankerslund og se den store samling af gamle traktorer og mange andre landbrugsredskaber. Hils på dyrene i stalden og kig ind i det arbejdende værksted.

Glud Museum, som også ligger i Juelsminde, kan I se hvordan livet på landet i Østjylland har udviklet sig gennem de seneste 350 år. Historien fortælles dels i flotte bygninger, dels i marken. Besøg blandt andet Danmarks ældste stuehus, som stammer helt tilbage fra 1662. Hjortsvang Museum i Tørring byder indenfor i 8 flotte huse fra 1750-1800.

Oplev også Økolariet, Givskud Zoo, LEGOLAND (R), Lalandia Billund, AQUA Akvarium og Dyrepark, Labyrinthia, Tivoli Friheden, Den Gamle By, Djurs Sommerland.... Der er mange muligheder når turen går til Juelsminde.

Skønt område til lange traveture i naturen og Juelsminde er også et besøg værd. Glud museum og Fergusonmuseet fryder vi os også over så giv bare tippet videre.

Et område for de som gerne vil have fred og ro og tid til at nyde naturen.

Dejlig strand - kort til shopping i Horsens og Vejle.

Vi giver dig overblik over mængden af sommerhuse til leje Juelsminde

Vil du sikre dig og familien det bedste sommerhus Juelsminde til den bedste pris? Så book familiens feriehus Juelsminde på Sommerhus-siden. Vi har et kæmpe udbud af sommerhuse Juelsminde i alle prisklasser og kategorier, og derfor kan du let og sikkert finde netop det feriehus Juelsminde, der skal danne rammen om jeres ferie Juelsminde.

Lej sommerhus Juelsminde

Hos os er udlejning af sommerhuse Juelsminde nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Juelsminde eller den feriebolig Juelsminde som matcher dine ønsker.

Her får du landets stærkeste prisgaranti ved leje af sommerhus Juelsminde

Vores målsætning er, at Sommerhussiden.dk skal være markedets billigste til sommerhusudlejning Juelsminde. (Se vilkår).

Hos Sommerhussiden.dk får du til hver en tid personlig betjening

Vi står altid klar til at hjælpe hvis du har spørgsmål, og gør gerne en ekstra indsats for at få dine ønsker til at gå i opfyldelse. Ring eller send os en email hvis du har brug for hjælp.

Inspiration

Vis alle

Andre artikler

  1. Sommerhus Østjylland

    Fra Hals i nord til Als i syd venter en perlerække af flot beliggende sommerhusområder. Østjylland er det perfekte valg for alle der søger et sommerhus i naturskønne omgivelser tæt ved børnevenlige strande. Spændende byer samt populære attraktioner og seværdigheder venter jer.
    Sommerhus til 3 personer ved Ebeltoft, Østjylland
  2. Sommerhus Danmark

    Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.