Perfekt til afslapning
Del
Vælg mellem 159 sommerhuse
Dejligt sommerhus til 8 personer på 90 m², beliggende på en dejlig naturgrund ved Pøt. Huset er bygget 1974, men renoveret i 2000. naturskønt område med rigt dyreliv. Der er 800 m til vandet. Emne nr. 326-58003.
Pøt er et flot beliggende sommerhusområde ved As Vig, ikke langt fra Horsens. Det er et fredeligt, roligt og afstressende område i smukke naturomgivelser, samtidig med at attraktioner, seværdigheder og byer er indenfor nem rækkevidde.

Sommerhus Pøt – Perfekt til afslapning

Det er nemt at komme til stranden, som dog ikke består af sand, men derimod af sten. Et ganske kort stykke mod syd, ved Sønderby, finder I en skøn sandstrand med lavt vand, som er perfekt til familier med mindre børn.

Man kommer helt ned i gear i et sommerhus i Pøt. Spørg bare Sophie Gronow.

"Skøn natur, roligt område. Helt perfekt til en afslappende ferie. Husk cyklerne," siger Sophie Gronow, Lader man tohjulerne blive hjemme, kan man dog sagtens komme på Sporet af den gode ferie.

For eksempel på Sporet, en 22 kilometer lang vandresti langs den smukke kyst. Egnens kvaliteter kender Thomas Kurtz efter sin ferie i Pøt.

”Perfekt til små udflugter. Hvis man altså ikke bliver lokket af den lækre strand og Kattegats rene badevand.”

Bente Christensen faldt også for området.

”Vi kan godt finde på at leje dette sommerhus eller et andet sommerhus i Pøt igen. Det ligger ugenert og roligt. Området er helt fantastisk. Kort vej til stranden. Små steder, hvor man kan ligge og sole sig. Bademuligheder for børn i Pøt Strandby og rigtig lækkert i Juelsminde få kilometer fra sommerhuset. Spændende skov at gå ture i. Petanquebane, volleyball og fodboldbane er der. To km til en god butik med madvarer,” siger Bente Christensen.

Skøn natur, roligt område, glem ikke at tage cyklerne med. Der er butikker i Horsens (flot by, ikke langt væk) eller Vejle (lidt længere væk).

Rigtig fint område! Det er nemt at komme til LEGOLAND ®, Horsens, Århus og Vejle.

Det største udbud af sommerhuse til leje Pøt

Vil du være sikker på at få det bedste sommerhus Pøt til den billigst mulige pris? Så lej jeres feriehus Pøt på Sommerhus-siden. Vi har et enormt udbud af sommerhuse Pøt i alle prisklasser og kategorier, og derfor kan du uden videre finde netop det feriehus Pøt, som sikrer jer en fredelig og rolig ferie Pøt.

Lej sommerhus Pøt

Hos os er udlejning af sommerhuse Pøt nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Pøt eller den feriebolig Pøt som matcher dine ønsker.

Vi giver dig Danmarks skarpeste prisgaranti ved leje af sommerhus Pøt

Vores målsætning er, at Sommerhussiden.dk skal være markedets billigste til sommerhusudlejning Pøt. (Se reglerne).

Hos Sommerhussiden.dk får du altid personlig kundeservice

Vi står altid klar til at hjælpe hvis du har spørgsmål, og gør gerne en ekstra indsats for at imødekomme dine ønsker. Ring eller send en email hvis der er noget vi kan hjælpe med.

Andre artikler

 1. Sommerhus Juelsminde

  Juelsminde er et naturskønt og meget eftertragtet sommerhusområde lige ud til nogle af skønneste badestrande i Østjylland. Juelsminde er et rigtig godt valg når det er afslapning, en god strand, flot natur og nem adgang til spændende byer, attraktioner og oplevelser, der står på familiens ønskeseddel.
  Sommerhus til 4 personer i Juelsminde
 2. Sommerhus Østjylland

  Fra Hals i nord til Als i syd venter en perlerække af flot beliggende sommerhusområder. Østjylland er det perfekte valg for alle der søger et sommerhus i naturskønne omgivelser tæt ved børnevenlige strande. Spændende byer samt populære attraktioner og seværdigheder venter jer.
  Sommerhus til 3 personer ved Ebeltoft, Østjylland
 3. Sommerhus Danmark

  Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.