Få en fængslende ferie
Del
Vælg mellem 274 sommerhuse
Sommerhus til 8 personer ved Horsens
Dejligt sommerhus til 8 personer i Pøt Strandby ved Horsens. Huset er på 76 m² og ligger på en stor naturgrund med græsplæne, træer og buske. Bygget i 1987, moderniseret i 2003. Emne nr. 326-58011.
Velkommen til en fængslende ferie! Fra sommerhusene i de naturskønne omgivelser omkring Horsens er der nem adgang til den spændende by ved enden af Horsens Fjord. Besøg byens tidligere fængsel, kom til Middelalderfestival og meget mere.

Sommerhus Horsens – Få en fængslende ferie

Sommerhusene i Horsens er for hovedpartens vedkommende beliggende i Pøt og Søndervig der begge ligger langs den naturskønne As Vig, ca 20 minutters kørsel fra byen. Desuden findes der et mindre antal huse ved Lerdrup Bugt på den nordlige side af Horsens Fjord; herfra er der omtrent en halv times kørsel ind til Horsens og byens fængslende oplevelser.

Horsens er opført ved enden af Horsens Fjord, og hører til blandt landets 10 største byer. Her findes Danmarks eneste Industrimuseum, der fortæller om arbejdere, håndværkere og industri i tiden efter 1850. Byens markante fængsel lukkede i 2006 og er siden omdannet til museums- og kultursted.

Kulturen står højt på dagsordenen i Horsens, der har formået at tiltrække adskillige topnavne fra både ud- og indland. F.eks. har Metallica, Aerosmith og, fra de hjemlige breddegrader, Rasmus Seebach, spillet i ”Fængslet”. Det er dog også et besøg værd når der ikke afholdes koncerter.

En gang om året afholdes Europæisk Middelalderfestival i Horsens. I to dage vrimler det med handlende, håndværkere, musikanter, gøglere, riddere og andet godtfolk, der kommer for at opleve de mange hundreder boder på middelaldermarkedet, teater, ridderturneringer og meget mere.

Ta' familien med på fisketur til Lundum Lystfiskersø og nyd en dag i de naturskønne omgivelser.

Det siger vores gæster om Horsens:

God gågade og handelsmuligheder. Fængslet et besøg værd.

Det er en dejlig by, mange smukke, gamle huse. En tur i fængslet er også en god og spændende oplevelse.

Mange hyggelige ting at besøge i nærområdet (frilandsmuseum, traktormuseum, svømmehal med badeland osv.)

Her får du overblikket over mængden af sommerhuse til leje Horsens

Vil du også nyde fordelene ved en afslappende ferie i et skønt sommerhus Horsens? Så lej familiens feriehus Horsens på Sommerhus-siden. Her kan du på få minutter finde netop det hus, der sikrer jer en afslappet ferie Horsens.

Lej sommerhus Horsens

Hos os er udlejning af sommerhuse Horsens nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Horsens eller den feriebolig Horsens som matcher dine ønsker.

Du får Danmarks skarpeste prisgaranti ved leje af sommerhus Horsens

Sommerhussiden.dk vil være Danmarks garanteret billigste når det gælder sommerhusudlejning Horsens. (Se vilkår).

Hos Sommerhussiden.dk får du altid personlig kundeservice

Vi er altid klar til at hjælpe hvis du har spørgsmål, og gør gerne en ekstra indsats for at få dine ønsker til at gå i opfyldelse. Ring til os eller send en email hvis du har brug for hjælp.

Inspiration

Vis alle

Andre artikler

 1. Sommerhus Juelsminde

  Juelsminde er et naturskønt og meget eftertragtet sommerhusområde lige ud til nogle af skønneste badestrande i Østjylland. Juelsminde er et rigtig godt valg når det er afslapning, en god strand, flot natur og nem adgang til spændende byer, attraktioner og oplevelser, der står på familiens ønskeseddel.
  Sommerhus til 4 personer i Juelsminde
 2. Sommerhus Østjylland

  Fra Hals i nord til Als i syd venter en perlerække af flot beliggende sommerhusområder. Østjylland er det perfekte valg for alle der søger et sommerhus i naturskønne omgivelser tæt ved børnevenlige strande. Spændende byer samt populære attraktioner og seværdigheder venter jer.
  Sommerhus til 3 personer ved Ebeltoft, Østjylland
 3. Sommerhus Danmark

  Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.