Dejlige strande, idyllisk natur og mange udflugtsmuligheder
Del
Vælg mellem 238 sommerhuse
Sommerhus til 6 personer i As Vig
Skønt sommerhus fra 2008 til 6 personer, beliggende i det utrolig hyggelige område As Vig på Juelsminde-halvøen. Der er kun 150 m til havet, der byder på badevand i topklasse og kilometerlang sandstrand. Emne nr. 090-38753.
As Vig er et roligt og naturskønt sommerhusområde, ca. 20 minutters kørsel fra Horsens. Her finder I en perlerække af dejlige sommerhuse tæt ved fine badestrande. Treldenæs og Bøgeskov strand er særligt gode.

Sommerhus As Vig – Dejlige strande, idyllisk natur og mange udflugtsmuligheder

Er ferie for jer lig med fred, ro og tid til hygge med familien i smuk natur ved en skøn strand? Så er et sommerhus i As Vig svaret.

”Naturskønt område med mange små, hyggelige landsbyer samt gode indkøbsmuligheder,” lyder det fra familien Kiekebusch.

Ivan Berg er enig: ”Dejligt område, med kort afstand til smuk badestrand,” siger Ivan Berg og får følgeskab af Jack Christensen. ”Total idyl. Ligger godt,” siger han om As Vig.

Og mens Hanne Næsborg jubler over de mange muligheder for gode naturoplevelser, glæder Gudrun Nilsson sig over at have holdt ferie i et meget funktionelt og veludstyret sommerhus i As Vig.

”Vi kommer gerne tilbage,” fastslår Gudrun Nilsson.

Udover dejlige strande og flot natur er der fra As Vig nem adgang til attraktioner, seværdigheder og oplevelser i Horsens, Vejle og Århus – LEGOLAND ® og Løveparken Givskud kan også anbefales.

Total idyl. Ligger rigtig godt.

Rigtig godt til udflugter… hvis da ikke den dejlige strand og havet lokker jer til at bade.

Kæmpe udvalg af sommerhuse til leje As Vig

Vil du være 110 % sikker på at finde dit drømme sommerhus As Vig til den bedste pris? Så skal du booke familiens feriehus As Vig på Sommerhus-siden. Vi har et enormt udbud af sommerhuse As Vig i alle prisklasser og kategorier, og netop derfor kan du på kort tid finde nøjagtig det feriehus As Vig, der skal danne rammen om jeres ferie As Vig.

Lej sommerhus As Vig

Hos os er udlejning af sommerhuse As Vig nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus As Vig eller den feriebolig As Vig som matcher dine ønsker.

Vi giver dig Danmarks skarpeste prisgaranti ved leje af sommerhus As Vig

Hos Sommerhussiden.dk vil vi være Danmarks garanteret billigste til sommerhusudlejning As Vig. (Se gældende regler).

Vi har en klar målsætning mål om altid at give vores kunder den bedste betjening

Vi står altid klar til at hjælpe hvis du er i tvivl om noget, og gør gerne en ekstra indsats for at få dine ønsker til at gå i opfyldelse. Ring eller send en mail hvis der er noget vi kan hjælpe med.

Andre artikler

 1. Sommerhus Juelsminde

  Juelsminde er et naturskønt og meget eftertragtet sommerhusområde lige ud til nogle af skønneste badestrande i Østjylland. Juelsminde er et rigtig godt valg når det er afslapning, en god strand, flot natur og nem adgang til spændende byer, attraktioner og oplevelser, der står på familiens ønskeseddel.
  Sommerhus til 4 personer i Juelsminde
 2. Sommerhus Østjylland

  Fra Hals i nord til Als i syd venter en perlerække af flot beliggende sommerhusområder. Østjylland er det perfekte valg for alle der søger et sommerhus i naturskønne omgivelser tæt ved børnevenlige strande. Spændende byer samt populære attraktioner og seværdigheder venter jer.
  Sommerhus til 3 personer ved Ebeltoft, Østjylland
 3. Sommerhus Danmark

  Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.