Dejlig strand, flot natur og masser af oplevelser
Del
Vælg mellem 101 sommerhuse
Sommerhus til 4 personer i Sønderby
Klassisk sommerhus i gul til 4 personer, beliggende i Sønderby, tæt på Nørgård Strand. Boligarealet er på 40 m². Emne nr. 130-D88521.
Sønderby er et naturskønt og eftertragtet sommerhusområde ved Juelsminde, lige ud til de dejlige badestrande langs As Vig. Et fredeligt og roligt sted med gode indkøbsmuligheder og med en perlerække af spændende byer, attraktioner og oplevelser indenfor nem rækkevidde.

Sommerhus Sønderby – Dejlig strand, flot natur og masser af oplevelser

Ulla Rasksen er slet ikke i tvivl om Sønderbys kvaliteter: ”Et rigtig godt område. Meget roligt og kort afstand til købmand.” Frank Hellmann hæftede sig især ved de mange udflugtsmuligheder, opholdet bød på: ”Den nærmeste større by, Horsens, kan varmt anbefales, fine forretninger, middelaldermarkedet, softice. Jeg syntes godt om Vejle by med havnen og også om Julsminde by.”

Den største attraktion er uden sammenligning LEGOLAND ®, hvor I uden videre kan få en hel dag til at gå med at kigge på de flotte LEGO ® konstruktioner og prøve de mange forlystelser. Børnene vil elske at hjælpe med at smøre madpakken, hvis I foretrækker at medbringe jeres egen mad.

Løveparken i Givskud er også turen værd. Foruden løver kan I også opleve elefanter, aber, giraffer og mange andre dyr fra forskellige dele af verden.

God tur til Sønderby!

Det største udvalg af sommerhuse til leje Sønderby

Vil du også nyde de mange fordele ved et sommerhus Sønderby? Så book familiens feriehus Sønderby på Sommerhus-siden. Her kan du nemt og hurtigt finde netop det hus, der skal danne rammen om familiens ferie Sønderby.

Lej sommerhus Sønderby

Hos os er udlejning af sommerhuse Sønderby nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Sønderby eller den feriebolig Sønderby som matcher dine ønsker.

Vi giver dig landets bedste prisgaranti ved leje af sommerhus Sønderby

Vores målsætning er, at Sommerhussiden.dk skal være markedets billigste til sommerhusudlejning Sønderby. (Se gældende regler).

Det er et klart mål for os at yde vores kunder den bedste betjening

Vi står altid klar til at hjælpe hvis du har spørgsmål, og gør gerne en ekstra indsats for at få dine ønsker til at gå i opfyldelse. Ring eller send os en email hvis du har brug for hjælp.

Andre artikler

 1. Sommerhus Juelsminde

  Juelsminde er et naturskønt og meget eftertragtet sommerhusområde lige ud til nogle af skønneste badestrande i Østjylland. Juelsminde er et rigtig godt valg når det er afslapning, en god strand, flot natur og nem adgang til spændende byer, attraktioner og oplevelser, der står på familiens ønskeseddel.
  Sommerhus til 4 personer i Juelsminde
 2. Sommerhus Østjylland

  Fra Hals i nord til Als i syd venter en perlerække af flot beliggende sommerhusområder. Østjylland er det perfekte valg for alle der søger et sommerhus i naturskønne omgivelser tæt ved børnevenlige strande. Spændende byer samt populære attraktioner og seværdigheder venter jer.
  Sommerhus til 3 personer ved Ebeltoft, Østjylland
 3. Sommerhus Danmark

  Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.