Et kært folkeminde for feriegæster fra hele det danske land
Del
Vælg mellem 297 sommerhuse
Sommerhus til 6 personer på Samsø
Hyggeligt bjælkehus til 6 personer på Samsø, kun 200 meter fra den dejlige badestrand i det attraktive område Mårup Østerstrand. Stor naturgrund med plads til leg og spil. Emne nr. 101-20101.
Samsø er en grøn ø hvor lokalbefolkningen gør meget for at spare på naturens ressourcer - det kan I også hjælpe med: Stil bilen ved sommerhuset og medbring eller lej cykler til hele familien: Så kommer I helt ned i den samske lokalfølelse og får oplevet naturen, byerne og stemningen på tætteste hold.

Sommerhus Samsø – Oplev den pragtfulde ferieø i Kattegat

Samsø er en skøn ferieø i Kattegat, midt imellem Fyn, Djursland og Sjælland. De fleste kender nok øen for dens fine og tidlige kartofler, men Samsø byder nu også på meget andet.

Der er gode færgeforbindelser til Samsø fra Jylland og Sjælland, så det er nemt at komme dertil. Et oplagt valg når storslåede naturoplevelser, dejlige strande og fred og ro står øverst på ønskesedlen.

Vel fremme finder man i virkeligheden to øer, der hænger sammen via en landtange. Ved den smalle stribe lands østlige sider findes naturreservatet Stavns Fjord. Fjorden er lavvandet og rummer temmelig mange småøer, holme og mindre landtanger.

Her findes et rigt fugleliv som absolut bør opleves, også selv om man måske ikke er den store fuglekigger til daglig. Det er ikke er tilladt at færdes på øer og holme i fuglenes yngletid.

Det er oplagt at cykle rundt på øen, da afstandene ikke er så store. Det ved Eva Kruse Larsen: ”Ørby er en hyggelig lille landsby hvor der er fred og idyl. Vi havde både bil og cykler med og kunne derfor nemt komme rundt på øen”.

Eigil Riiskjær valgte også at opleve øen ved hjælp af pedalkraft: ”Dejlig strand, cykelveje til hele øen. Skønt område”, siger han.

Hanne Høyer Pedersen er kort og præcis i sin vurdering af perlen i Kattegat: ”Samsø er en pragtfuld ø”.

Bredt udbud af sommerhuse til leje Samsø

Vil du sikre dig og familien det bedste sommerhus Samsø til den garanteret laveste pris? Så book familiens feriehus Samsø på Sommerhus-siden. Vi tilbyder et kæmpe udvalg af sommerhuse Samsø i alle prisklasser og kategorier, og derfor kan du på kort tid finde præcis det feriehus Samsø, som sikrer jer en afstressende ferie Samsø.

Lej sommerhus Samsø

Hos os er udlejning af sommerhuse Samsø nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Samsø eller den feriebolig Samsø som matcher dine ønsker.

Vi giver dig den stærkeste prisgaranti ved leje af sommerhus Samsø

Vores målsætning er, at Sommerhussiden.dk skal være markedets billigste til sommerhusudlejning Samsø. (Se reglerne).

Vi har et helt klart mål om til hver en tid at give vores kunder den bedste service

Vi står altid klar til at hjælpe hvis du har spørgsmål, og gør gerne en ekstra indsats for at opfylde dine ønsker. Ring til os eller send en email hvis du har brug for hjælp.

Inspiration

Vis alle

Andre artikler

  1. Sommerhus Østjylland

    Fra Hals i nord til Als i syd venter en perlerække af flot beliggende sommerhusområder. Østjylland er det perfekte valg for alle der søger et sommerhus i naturskønne omgivelser tæt ved børnevenlige strande. Spændende byer samt populære attraktioner og seværdigheder venter jer.
    Sommerhus til 3 personer ved Ebeltoft, Østjylland
  2. Sommerhus Danmark

    Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.