Afslappende ferie nær ved Aarhus
Del
Vælg mellem 82 sommerhuse
Sommerhus til 4 personer i Skødshoved
Flot bjælkehus til 4 personer i Skødshoved, renoveret i 2002. Lyst indrettet og tæt på havet, kun 50 m til stranden. Dejlig naturgrund. Emne nr. 121-53-1541.
Skødshoved ligger smukt placeret på den sydlige del af Djursland, lige ud til Århus Bugt. Området er et fint valg for alle der gerne vil holde ferie i noget af Danmarks smukkeste natur, samtidig med at en perlerække af seværdigheder og attraktioner er indenfor rækkevidde.

Sommerhus Skødshoved - Afslappende ferie nær ved Aarhus

Stranden ved Skødshoved har fået det Blå Flag, og byder på gode faciliteter. Den er dog noget stenet og vandet bliver ret hurtigt dybt.

Skødshoved strand er ikke desto mindre et yndet udflugtsmål i sommermånederne; man kan da også sagtens bade her, når blot man husker på at der ikke er tale om en strand hvor vandet er lavt mange meter ud.

Attraktioner som Ree Safari Park, Skandinavisk Dyrepark, Fregatten Jylland, Djurs Sommerland, Kattegatcentret og meget, meget mere venter lige i nærheden; en udflugt til Randers Regnskov eller Den Gamle By Århus er selvfølgelig også en mulighed.

Bredt udbud af sommerhuse til leje Skødshoved

Vil du også nyde de mange fordele ved en hyggelig ferie i et skønt sommerhus Skødshoved? Så skal du bestille jeres feriehus Skødshoved på Sommerhus-siden. Vi tilbyder et stort udvalg af sommerhuse Skødshoved for enhver pengepung, og du kan derfor nemt og hurtigt finde netop det feriehus Skødshoved, som skal danne rammen om jeres ferie Skødshoved.

Lej sommerhus Skødshoved

Hos os er udlejning af sommerhuse Skødshoved nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Skødshoved eller den feriebolig Skødshoved som matcher dine ønsker.

Vi giver dig Danmarks bedste prisgaranti ved leje af sommerhus Skødshoved

Sommerhussiden.dk vil være Danmarks billigste når vi taler om sommerhusudlejning Skødshoved. (Se betingelser).

Du fortjener den bedste service

Vi er altid klar til at hjælpe hvis du har spørgsmål, og gør gerne en ekstra indsats for at få dine ønsker til at gå i opfyldelse. Ring til os eller send en email hvis der er noget vi kan hjælpe med.

Andre artikler

 1. Sommerhus Djursland

  I kan vælge mellem alle slags sommerhusområder på Djursland – her er nemlig alt lige fra områder i den skønneste og mest fredelige natur man kan forestille sig, til områder med bunker af aktiviteter og oplevelser nærmest lige uden for døren.
  Sommerhus til 8 personer i Djursland
 2. Sommerhus Østjylland

  Fra Hals i nord til Als i syd venter en perlerække af flot beliggende sommerhusområder. Østjylland er det perfekte valg for alle der søger et sommerhus i naturskønne omgivelser tæt ved børnevenlige strande. Spændende byer samt populære attraktioner og seværdigheder venter jer.
  Sommerhus til 3 personer ved Ebeltoft, Østjylland
 3. Sommerhus Danmark

  Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.