Suveræne omgivelser = suveræn ferie
Del
Vælg mellem 1.070 sommerhuse
Sommerhus til 4 personer i Ebeltoft
Moderne sommerhus til 4 personer, renoveret i 2008 og beliggende i Elsegårde Strand ved Ebeltoft. Rummelige værelser, stor naturgrund udenfor. Kun 300 m til vandet. Emne nr. 160-E4098.
Ebeltoft ligger på den sydlige spids af Djursland og er et meget populært område. Omgivelserne er suveræne. Super strande og flot natur, ikke mindst i Mols Bjerge. Attraktioner, seværdigheder og oplevelser på første klasse står i kø i Ebeltoft. Et perfekt sted for familier.

Sommerhus Ebeltoft – Suveræne omgivelser = suveræn ferie

Ebeltoft er et sted, man vender tilbage til. Spørg bare Christiane Wolter. ”Vi er vilde med området og nød at være her igen otte år efter vores første ferie i Ebeltoft,” siger Christiane Wolter.

Sandra Fülster har også svært ved at få armene ned efter sin ferie i Ebeltoft. ”Ebeltoft er lille, men fin. Gode strande og muligheder for at gå ture,” siger Sandra Fülster, og anbefaler en tur til Nationalpark Mols Bjerge.

Kasper Hansen anbefaler Skandinavisk Dyrepark og Djurs Sommerland samt ikke mindst freden og roen i de skønne omgivelser på Djursland.

"Man kan slappe af i huset helt uforstyrret,” fastslår Kasper Hansen.

Besøg også Fregatten Jylland, kig indenfor i Glasmuseet eller tag på safari i Ree Park - Ebeltoft Safari. Det dejlige ferieområde byder på så mange skønne familie oplevelser at I med garanti også får lyst til at vende tilbage.

Det siger vores gæster om Ebeltoft:

Området var kanon, der var ikke langt til vandet og naturen var vildt smuk.

Vi tre elsker Ebeltoft om omegn med seværdigheder og super strand - hyggelig by. Dejligt med gode cykelstier.

Det var et utrolig flot område, Kalø Slotsruin kan varmt anbefales, de har nogle rigtig gode is. Det ligger meget centralt, hvis man gerne vil ud og opleve noget. Inden for en 1 times kørsel kan nævnes Randers Regnskov, Den Gamle by, Besættelses Museet, Hvidsten Kro, Fregatten Jylland og Ebeltoft bare for at nævne nogle.

Der er masser af vilde hindbær og brombær i området - det er helt klart en plukketur værd. Og hvis man så bager en lækker tærte af bærene med børnene, når man kommer hjem, er sommerhushyggen komplet.

Vi giver dig overblik over udvalget af sommerhuse til leje Ebeltoft

Vil du være helt sikker på at finde det bedste sommerhus Ebeltoft til den bedste pris? Så skal du booke jeres feriehus Ebeltoft på Sommerhus-siden. Vi tilbyder et stort udbud af sommerhuse Ebeltoft for enhver pengepung, og du kan derfor let og sikkert finde nøjagtig det feriehus Ebeltoft, som sikrer jer en afstressende ferie Ebeltoft.

Lej sommerhus Ebeltoft

Hos os er udlejning af sommerhuse Ebeltoft nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Ebeltoft eller den feriebolig Ebeltoft som matcher dine ønsker.

Her får du den skarpeste prisgaranti ved leje af sommerhus Ebeltoft

Sommerhussiden.dk vil være Danmarks garanteret billigste til sommerhusudlejning Ebeltoft. (Se betingelser).

Kunden skal have den bedste betjening hos os

Vi er altid klar til at hjælpe hvis du er i tvivl om noget, og gør gerne en ekstra indsats for at imødekomme dine ønsker. Ring til os eller send en email hvis du har brug for hjælp.

Andre artikler om Ebeltoft

Vis alle artikler om Ebeltoft

Inspiration

Vis alle

Andre artikler

  1. Sommerhus Østjylland

    Fra Hals i nord til Als i syd venter en perlerække af flot beliggende sommerhusområder. Østjylland er det perfekte valg for alle der søger et sommerhus i naturskønne omgivelser tæt ved børnevenlige strande. Spændende byer samt populære attraktioner og seværdigheder venter jer.
    Sommerhus til 3 personer ved Ebeltoft, Østjylland
  2. Sommerhus Danmark

    Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.