Del
Vælg mellem 98 sommerhuse
Emne nr.: 130-D14127

Glæd jer til at slappe af i det varme sand og snup en dukkert i det indbydende vand, når det passer jer. Lej en ferielejlighed så venter det hele praktisk talt lige uden for døren.

Når I vælger at vælge en ferielejlighed som udgangspunkt for jeres ferie, kan I glæde jer til en skøn blanding af ferieoplevelser, udflugter, tid til hinanden og ren afslapning i jeres foretrukne ferielejlighed.

Tips og tricks til ferieoplevelser

Den lille ferieby Ebeltoft har over 7000 indbyggere, der hovedsageligt lever af fiskeriet og turismen.

Om sommeren indbyder stranden i Ebeltoft til leg, svømning og solbadning for børn og forældre.

Der er rig mulighed for en dukkert i svømmehallen i Ebeltoft, selv når vejret ikke arter sig.

På familieferien må man ikke gå glip af en dag i Djurs Sommerland. Den store forlystelsespark får øjnene til at lyse hos store og små. Her kan I prøve rutsjebaner og karruseller dagen lang. De fleste er også helt vilde med det store badeland, hvor der er plads til sjov og leg.

Om sommeren er programmet i Ebeltoft fuld af aktiviteter. De præcise datoer kan I finde på foldere rundt om i byen eller hos turistkontoret.

Udenfor badesæson indbyder Ebeltofts strand til drageflyvning.

Prisgaranti - ferielejlighed ebeltoft strand

Når du vælger at booke en ferielejlighed hos Sommerhussiden.dk, vil du naturligvis være dækket af vores prisgaranti. Det betyder simpelthen, at vi står inde for, at der ikke er nogen af vores konkurrenter, som udlejer den ferielejlighed du foretrækker, til en pris, der er billigere end den, du finder hos os.

Skulle der en sjælden gang ske en smutter i vores kontrol af priserne hos de andre udlejningsbureauer, udbetaler vi dig hele differencen. Summen bliver helt enkelt overført til din konto.

Kundeservice - ferielejlighed ebeltoft strand

Hvis du har spørgsmål eller specielle krav vedrørende din søgning efter "ferielejlighed ebeltoft strand", så kontakt os endelig. Send os en mail på info@sommerhus-siden.dk eller ring på +45 8724 1270.