Del
Vælg mellem 341 sommerhuse
Emne nr.: 045-15415

Ebeltoft er et dejligt sted at holde ferie - og med et sommerhus som udgangspunktet venter der jer frit valg på alle hylder, når det gælder oplevelser, udflugter og ren afslapning.

I de forskellige sommerhuse med spa kan I nyde de varme bobler i fred og ro.

Tips og tricks til ferieoplevelser

Mange feriegæster kommer igen år efter år, fordi Ebeltoft byder på mange forskellige fritidsaktiviteter og en imponerende natur.

I Kattegatcentret tæt på Ebeltoft kan man se mere end 250 forskellige havdyr helt tæt på. Det helt store highlight er at opleve hajtræningen.

I Ebeltoft ligger den fineste minigolfbane. Her kan I afslutte stranddagen med en familiedyst.

I Ebeltoft og i det omkringliggende område finder I masser af vandre- og cykelruter. Langs de markerede ruter kan hele familien opleve det smukke landskab.

Der er rig mulighed for en dukkert i svømmehallen i Ebeltoft, selv når vejret ikke arter sig.

Prisgaranti - spa sommerhus ebeltoft

Alle sommerhuse, som udlejes gennem Sommerhussiden.dk, er dækket af vores prisgaranti. Det betyder ganske enkelt, at vi står inde for, at der ikke er nogen af vores konkurrenter, som udlejer det sommerhus du foretrækker, til en pris, der er billigere end den, du finder hos os.

Skulle der en sjælden gang forekomme en smutter i vores kontrol af priskontrol, refunderer vi dig hele forskellen i prisen. Pengene bliver helt enkelt indsat på din konto.

Kundeservice - spa sommerhus ebeltoft

Hvis du har spørgsmål eller specielle behov vedrørende din søgning efter "spa sommerhus ebeltoft", så kontakt os endelig. Send os en mail på info@sommerhus-siden.dk eller ring på +45 8724 1270.