Ferie med masser af liv og muligheder
Del
Vælg mellem 180 sommerhuse
Sommerhus til 4 personer i Bønnerup Strand
Traditionelt sommerhus til 4 personer ved Bønnerup Strand, beliggende på en ugeneret naturgrund. Badestrand, havn og fiskemuligheder er i nærheden. Emne nr. D73103.
Bønnerup Strand er et skønt beliggende sommerhusområde på Djurslands nordlige kyst, lige ned til den skønne, brede sandstrand der har lagt navn til området. Et oplagt valg for alle der ønsker sig et ophold med en god strand, aktive omgivelser og nem adgang til alle Djurslands attraktioner og seværdigheder.

Sommerhus Bønnerup Strand – Ferie med masser af liv og muligheder

Et sommerhus ved Bønnerup Strand er sagen, hvis du og familien holder af:

 • En bred, skøn og børnevenlig sandstrand
 • Lavt og rent badevand
 • Naturskønne omgivelser ved en hyggelig havn med gode indkøbsmuligheder
 • Gå- og cykelture skove og åbne, bakkede landskaber
 • At finde mange millioner år gamle fossiler i Norddjurslands kridtklinter
 • Sjov og action i Djurs Sommerland
 • Safari, eventyr i regnskoven og at hilse på hajer

Man er nemlig tæt på det hele i et sommerhus ved Bønnerup Strand. Her bor man nær Djurslands bedste badestrand med rent, lavt og børnevenligt badevand. Vær forberedt på, at tiden let kan flyve med jagt på muslingeskaller, sten og krabber i vandkanten med ungerne og solbad på sommerdage.

Bønnerup Strand ligger er et område med gode spisesteder og indkøbsmuligheder samt en hyggelig samt aktiv fiskeri- og lystbådehavn. Her kan man hver dag købe friskfanget fisk.Foretrækker man selv at hive dagens fangst i land, kan man prøve lykken fra kysten eller i én af de mange put and take-søer på Djursland.

Egnen indbyder til gå- og cykelture i kuperede skove og åbne, bakkede arealer. De historisk interesserede vil nyde at besøge Sostrup Slot, der i dag er nonneklostret og den gamle Treå Mølle, som nu fungerer som bageri.

Flere spændende minder fra fortiden venter på Estrup Slot, der kan dateres tilbage til 1300-tallet, og som i dag rummer Jyllands Herregårdsmuseum samt Dansk Landbrugsmuseum. Af endnu ældre er de forstenede dyr og planter, man kan finde på en fossiljagt i de høje kridtklinter på Norddjursland få kilometer fra et sommerhus ved Bønnerup Strand.

Man kan hilse på hajer, rokker og andre af havets indbyggere i Kattegatcentret i Grenå.

Det er oplagt at tage en dag med gynger, karruseller, rutsjebaner og vandland i Djurs Sommerland 20 kilometer fra Bønnerup. Randers Regnskov vil også være et hit. Mod syd frister Ree Safaripark med blandt andet tigre, geparder og zebraer og Skandinavisk Dyrepark med isbjørne og andre nordiske dyr.

Kort derfra er den gamle, hyggelige købstad Ebeltoft også et besøg værd. Nyd stokroseidyl, små skæve huse og brostensbelagte, oplev glaskunst af international klasse på byens glasmuseum og gå om bord på Fregatten Jylland.

Det siger vores gæster om Bønnerup Strand:

Vi har været i Bønnerup Strand 2 gange før og det er ikke sidste gang. Er vejret med én så er der nærmest sydlandske forhold på strandene som nok har de bedste badeforhold vi har oplevet i hele Danmark... (og i meget af Europa).

Omgivelserne er virkelig skønne, man kan cykle eller gå langs stranden, for mindre børn er stranden super man kan gå temmelig langt ud i det lave vand. Stranden er ikke overrendt og man kan altid finde sig en skøn plads.

Der er en superfin badestrand, og en dejlig natur. Derudover er der en del turistattraktioner bl.a. Djurs Sommerland.

Fantastisk udsigt. Mange seværdigheder i området. Kort afstand til indkøb og strand. Meget roligt og familievenligt område.

Vi var i Randers Regnskov, Kattegatcentret og Ree Park. Gode oplevelser for både børn og voksne.

Få overblikket over udvalget af sommerhuse til leje Bønnerup Strand

Vil du også nyde fordelene ved en afslappende ferie i et skønt sommerhus Bønnerup Strand? Så book familiens feriehus Bønnerup Strand på Sommerhus-siden. Vi tilbyder et stort udvalg af sommerhuse Bønnerup Strand i alle prisklasser og kategorier, og du kan derfor på kort tid finde præcis det feriehus Bønnerup Strand, som skal danne rammen om jeres ferie Bønnerup Strand.

Lej sommerhus Bønnerup Strand

Hos os er udlejning af sommerhuse Bønnerup Strand nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Bønnerup Strand eller den feriebolig Bønnerup Strand som matcher dine ønsker.

Du får Danmarks skarpeste prisgaranti ved leje af sommerhus Bønnerup Strand

Vores målsætning er, at Sommerhussiden.dk skal være markedets billigste til sommerhusudlejning Bønnerup Strand. (Se betingelser).

Hos Sommerhussiden.dk får du altid personlig betjening

Vi står altid klar til at hjælpe hvis du er i tvivl om noget, og gør gerne en ekstra indsats for at opfylde dine ønsker. Ring til os eller send en email hvis du har brug for hjælp.

Andre artikler

 1. Sommerhus Djursland

  I kan vælge mellem alle slags sommerhusområder på Djursland – her er nemlig alt lige fra områder i den skønneste og mest fredelige natur man kan forestille sig, til områder med bunker af aktiviteter og oplevelser nærmest lige uden for døren.
  Sommerhus til 8 personer i Djursland
 2. Sommerhus Østjylland

  Fra Hals i nord til Als i syd venter en perlerække af flot beliggende sommerhusområder. Østjylland er det perfekte valg for alle der søger et sommerhus i naturskønne omgivelser tæt ved børnevenlige strande. Spændende byer samt populære attraktioner og seværdigheder venter jer.
  Sommerhus til 3 personer ved Ebeltoft, Østjylland
 3. Sommerhus Danmark

  Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.