Strandkysten lands Kystvejen
Del
Vælg mellem 76 sommerhuse
Sommerhus med swimmingpool i Lyngsbæk
Skønt sommerhus til 5 personer i Lyngsbæk med swimmingpool, spabad og sauna. Dejlig stor naturgrund omgivet af et spændende landskab. 750 m til havet. Emne nr. 130-D16440.
Lyngsbæk Strand byder på ferie ved skønne strande langs kysten på den sydlige del af Djursland. Her er der mange muligheder for at bade ved dejlige sandstrande, og også for god, gammeldags afslapning med familien i den skønne natur.

Sommerhus Lyngsbæk Strand - Strandkysten lands Kystvejen

Skulle et eller flere af familiens medlemmer være til windsurfing kan de også få lysten styret.

Det siger vores gæster om Lyngsbæk Strand:

”Rigtig smukt og roligt område og ok afstand til Ebeltoft”, lyder det fra Helle Mikkelsen. Martha Marie Knudsen er også blevet betaget af omgivelserne: ” Mols bjerge er mange besøg værd, med sin flotte natur, som man kommer til ad grusveje. kan anbefales både som vandrer, på cykel eller i bil”, siger hun.

Inge Annette Rasmussen fremhæver de mange oplevelser og aktiviteter der venter: ”Der ligger paintballbane lige i nærheden, ligesom der er rideskole. Flot kuperet natur med folde med heste, får og ponyer. Gode handelsmuligheder i Ebeltoft. Om sommeren er der mange muligheder for at besøge attraktioner såsom Kattegatcentret, Skandinavisk Dyrepark, Reepark, glasmuseet mm.”

Her får du overblikket over mængden af sommerhuse til leje Lyngsbæk Strand

Vil du sikre dig og familien det bedste sommerhus Lyngsbæk Strand til den billigst mulige pris? Så skal du bestille familiens feriehus Lyngsbæk Strand på Sommerhus-siden. Vi har et enormt udbud af sommerhuse Lyngsbæk Strand for enhver smag, og derfor kan du nemt og hurtigt finde nøjagtig det feriehus Lyngsbæk Strand, der sikrer jer en afstressende ferie Lyngsbæk Strand.

Lej sommerhus Lyngsbæk Strand

Hos os er udlejning af sommerhuse Lyngsbæk Strand nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Lyngsbæk Strand eller den feriebolig Lyngsbæk Strand som matcher dine ønsker.

Du får Danmarks bedste prisgaranti ved leje af sommerhus Lyngsbæk Strand

Vores målsætning er, at Sommerhussiden.dk skal være markedets billigste til sommerhusudlejning Lyngsbæk Strand. (Se vilkår).

Hos Sommerhussiden.dk får du altid betjening på højeste niveau

Vi står altid klar til at hjælpe hvis du er i tvivl om noget, og gør gerne en ekstra indsats for at opfylde dine ønsker. Ring eller send os en email hvis der er noget vi kan hjælpe med.

Andre artikler

 1. Sommerhus Djursland

  I kan vælge mellem alle slags sommerhusområder på Djursland – her er nemlig alt lige fra områder i den skønneste og mest fredelige natur man kan forestille sig, til områder med bunker af aktiviteter og oplevelser nærmest lige uden for døren.
  Sommerhus til 8 personer i Djursland
 2. Sommerhus Østjylland

  Fra Hals i nord til Als i syd venter en perlerække af flot beliggende sommerhusområder. Østjylland er det perfekte valg for alle der søger et sommerhus i naturskønne omgivelser tæt ved børnevenlige strande. Spændende byer samt populære attraktioner og seværdigheder venter jer.
  Sommerhus til 3 personer ved Ebeltoft, Østjylland
 3. Sommerhus Danmark

  Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.