Super børnevenlig strand og Djursland i baghaven
Del
Vælg mellem 91 sommerhuse
Sommerhus til 2 personer i Følle Strand
Bo i direkte ved havet: Dette sommerhus til 2 personer har en helt unik beliggenhed, hvor grunden går lige til vandkanten ved Følle Strand. Børnevenlig og populær område. Huset er renoveret i 2005. Emne nr. 130-D50978.
Følle strand har sandbund og er meget børnevenlig på grund af sit lave og dermed lune vand. Området er ideelt for familier med mindre børn der gerne vil nyde noget af Danmarks flotteste natur og som også gerne vil have nem adgang til nogle af landets mest eftertragtede attraktioner og seværdigheder.

Sommerhus Følle Strand – Super børnevenlig strand og Djursland i baghaven

Følle Strand er et skønt beliggende sommerhusområde i bunden af Kalø Vig.

”Her er alt, strand, bakker, vand… virkelig skønt”, siger Katrin Strelow om Følle Strand.

”Gode muligheder for skønne dagsvandreture fra sommerhuset til Kalø slots ruin og skove. Tæt til dejlig børnevenlig strand”, lyder den positive vurdering fra Karina Ryborg.

Også Allan Honoré faldt for kombinationen af at bo i skønne omgivelser og samtidig have nem adgang til både indkøb og oplevelser: ”Meget centralt til seværdigheder i Aarhus, Ebeltoft og Randers. Tæt på stranden og indkøb i Rønde.”

Som Henning Markussen meget rammende siger om Følle Strand: ”Et dejligt område med smuk smuk udsigt :-).”

Her får du overblik over udvalget af sommerhuse til leje Følle Strand

Vil du være sikker på at finde det bedste sommerhus Følle Strand til den billigst mulige pris? Så skal du leje familiens feriehus Følle Strand på Sommerhus-siden. Vi tilbyder et enormt udvalg af sommerhuse Følle Strand i alle prisklasser og kategorier, og netop derfor kan du hurtigt og enkelt finde netop det feriehus Følle Strand, som skal danne rammen om jeres ferie Følle Strand.

Lej sommerhus Følle Strand

Hos os er udlejning af sommerhuse Følle Strand nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Følle Strand eller den feriebolig Følle Strand som matcher dine ønsker.

Vi giver dig Danmarks skarpeste prisgaranti ved leje af sommerhus Følle Strand

Vores målsætning er, at Sommerhussiden.dk skal være markedets billigste til sommerhusudlejning Følle Strand. (Se gældende regler).

Hos Sommerhussiden.dk får du altid betjening helt i top

Vi står altid klar til at hjælpe hvis du er i tvivl om noget, og gør gerne en ekstra indsats for at imødekomme dine ønsker. Ring til os eller send en email hvis der er noget vi kan hjælpe med.

Andre artikler

 1. Sommerhus Djursland

  I kan vælge mellem alle slags sommerhusområder på Djursland – her er nemlig alt lige fra områder i den skønneste og mest fredelige natur man kan forestille sig, til områder med bunker af aktiviteter og oplevelser nærmest lige uden for døren.
  Sommerhus til 8 personer i Djursland
 2. Sommerhus Østjylland

  Fra Hals i nord til Als i syd venter en perlerække af flot beliggende sommerhusområder. Østjylland er det perfekte valg for alle der søger et sommerhus i naturskønne omgivelser tæt ved børnevenlige strande. Spændende byer samt populære attraktioner og seværdigheder venter jer.
  Sommerhus til 3 personer ved Ebeltoft, Østjylland
 3. Sommerhus Danmark

  Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.