Gennem Paradiset til super børnevenlig strand
Del
Vælg mellem 108 sommerhuse
Sommerhus til 4 personer i St. Sjørup
Lille, enkelt sommerhus til 4 personer i St. Sjørup, , beliggende på en naturgrund med græs og træer. Der er 800 m til vandet. Området har gode fiskemuligheder. Emne nr. 121-50-4035.
St. Sjørup er et mindre sommerhusområde på den nordligste del af Djursland, ikke lang fra Randers Fjord. Hovedparten er sommerhusene ligger ud mod Kattegat, ved en utrolig børnevenlig badestrand. St. Sjørup er et super godt område til familier med mindre børn.

Sommerhus St. Sjørup – Gennem Paradiset til super børnevenlig strand

Når vi taler om strande og bademuligheder på Djursland, er St. Sjørup et område i sin helt egen klasse. Det skyldes at landskabet hæver sig, og at stranden stadig rykker længere og længere ud. Man skal derfor igennem ”Paradiset” - et flot landskab med grønne bakker, lyng, blomster – for at komme til kysten.

Her er man dog kun halvvejs. Det sidste stykke af turen går igennem et område med lavt vand, indtil man når målet: En sandbanke i et Vadehavsagtigt landskab med et utrolig rigt dyre- og fugleliv. Perfekt til især mindre børn der vil elske at finde smådyr, grave i sandet og soppe i vandkanten. Husk at få alle forsyningerne med jer inden I sætter kursen mod sandbanken.

Der er masser af muligheder for udflugter, f.eks. Djurs Sommerland, Randers Regnskov, Kattegatcentret, Ree Park – Ebeltoft Safari, Skandinavisk Dyrepark og Fregatten Jylland.

Det største udvalg af sommerhuse til leje St. Sjørup

Vil du også gerne nyde de mange fordele ved et sommerhus St. Sjørup? Så skal du leje familiens feriehus St. Sjørup på Sommerhus-siden. Her kan du på et øjeblik finde netop det hus, der sikrer jer en afslappet ferie St. Sjørup.

Lej sommerhus St. Sjørup

Hos os er udlejning af sommerhuse St. Sjørup nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus St. Sjørup eller den feriebolig St. Sjørup som matcher dine ønsker.

Vi giver dig landets bedste prisgaranti ved leje af sommerhus St. Sjørup

Vores målsætning er, at Sommerhussiden.dk skal være markedets billigste til sommerhusudlejning St. (Se betingelser).

Du har krav på den bedste betjening

Vi er altid klar til at hjælpe hvis du er i tvivl om noget, og gør gerne en ekstra indsats for at opfylde dine ønsker. Ring til os eller send en mail hvis du har brug for hjælp.

Andre artikler

 1. Sommerhus Djursland

  I kan vælge mellem alle slags sommerhusområder på Djursland – her er nemlig alt lige fra områder i den skønneste og mest fredelige natur man kan forestille sig, til områder med bunker af aktiviteter og oplevelser nærmest lige uden for døren.
  Sommerhus til 8 personer i Djursland
 2. Sommerhus Østjylland

  Fra Hals i nord til Als i syd venter en perlerække af flot beliggende sommerhusområder. Østjylland er det perfekte valg for alle der søger et sommerhus i naturskønne omgivelser tæt ved børnevenlige strande. Spændende byer samt populære attraktioner og seværdigheder venter jer.
  Sommerhus til 3 personer ved Ebeltoft, Østjylland
 3. Sommerhus Danmark

  Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.