Natur, strand og oplevelser
Del
Vælg mellem 288 sommerhuse
Sommerhus til 4 personer i Øer
Flot sommerhus til 4 personer i Øer ved Ebeltoft, med udsigt til vandet fra alle værelser. Der er nemlig kun 50 m til havet. Fri adgang til faciliteter som badeland, svømmehal og sportshal. Huset er bygget i 2007. Emne nr. 090-69139.
Øer Strand er et dejligt ferieområde tæt ved Ebeltoft. Et rigtig godt valg når gode strande, børnevenlige omgivelser og nem adgang til seværdigheder, attraktioner og oplevelser er vigtigt. 


Sommerhus Øer Strand – Natur, strand og oplevelser

Øer Strand er et eftertragtet område, som mange er rigtig glade for at besøge.

”Rigtig hyggeligt. Dejligt det var nær strand. Lige os og ikke for stort,” siger Bent Nielsen. Lene Christensen er enig: ”Fint område til gode gåture. Tilpas langt til hav og by”, lyder vurderingen herfra.

Pia Balle Andersen er også faldet for Øer Strand: ” Dejligt område. Flot natur lige uden for døren. Og strand og seværdigheder lige i nærheden”.

”Lange tomme naturstrande, masser af plads for lystfiskere. Ree Safari Park og den gamle by i Ebeltoft er særdeles egnede til udflugter eller også, noget længere væk, Legoland i Billund, som alle der kommer fra Tyskland simpelthen må besøge. Området er ikke stedet for dem der vil holde fest, men derimod for dem der vil nyde naturen”, siger Neb Walter, der gjorde turen til Øer Strand fra sit hjem i Tyskland.

”Naturen er enestående. Der er to dyreparker man ikke må snyde sig selv for. Kør ud og oplev det hele”, lyder opfordringen fra Eva Johansen.

Stort udvalg af sommerhuse til leje Øer Strand

Vil du være helt sikker på at få det bedste sommerhus Øer Strand til den bedste pris? Så lej familiens feriehus Øer Strand på Sommerhus-siden. Vi har et bredt udbud af sommerhuse Øer Strand i alle prisklasser og kategorier, og derfor kan du nemt og hurtigt finde præcis det feriehus Øer Strand, som skal danne rammen om jeres ferie Øer Strand.

Lej sommerhus Øer

Hos os er udlejning af sommerhuse Øer nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Øer eller den feriebolig Øer som matcher dine ønsker.

Vi giver dig landets bedste prisgaranti ved leje af sommerhus Øer Strand

Vores målsætning er, at Sommerhussiden.dk skal være markedets billigste til sommerhusudlejning Øer Strand. (Se betingelser).

Vi har et helt klart mål om altid at give vores kunder den bedste service

Vi er altid klar til at hjælpe hvis du er i tvivl om noget, og gør gerne en ekstra indsats for at få dine ønsker til at gå i opfyldelse. Ring til os eller send os en mail hvis du har brug for hjælp.

Andre artikler om Øer

Andre artikler

 1. Sommerhus Djursland

  I kan vælge mellem alle slags sommerhusområder på Djursland – her er nemlig alt lige fra områder i den skønneste og mest fredelige natur man kan forestille sig, til områder med bunker af aktiviteter og oplevelser nærmest lige uden for døren.
  Sommerhus til 8 personer i Djursland
 2. Sommerhus Østjylland

  Fra Hals i nord til Als i syd venter en perlerække af flot beliggende sommerhusområder. Østjylland er det perfekte valg for alle der søger et sommerhus i naturskønne omgivelser tæt ved børnevenlige strande. Spændende byer samt populære attraktioner og seværdigheder venter jer.
  Sommerhus til 3 personer ved Ebeltoft, Østjylland
 3. Sommerhus Danmark

  Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.