Ferie tæt på naturen
Del
Vælg mellem 61 sommerhuse
Sommerhus til 5 personer på Helgenæs
Hyggeligt sommerhus til 5 personer på Helgenæs. Huset er på 79 m² og er blevet løbende renoveret, senest i 2011. Boligen er omgivet af et nyt og til dels overdækket terrasseareal på en skøn naturgrund. Emne nr. 121-53-0539.
Halvøen Helgenæs ligger billedskønt placeret syd for Djursland i et idyllisk, kuperet landskab som I ikke kan undgå at bemærke på vej til jeres sommerhus Helgenæs. Helgenæs er det perfekte valg når frisk luft, skøn natur og pragtfulde udendørs oplevelser står øverst på ønskesedlen.

Sommerhus Helgenæs – Ferie tæt på naturen

På en afslappende sommerhusferie på halvøen kommer I til at opleve storslået natur for på trods af områdets lille størrelse som let er til at overse på cykel eller til fods, er det nemt at blive betaget af de stejle kystskrænter, de rivende vande omkring halvøen og ikke mindst de små landsbymiljøer med gamle, idylliske huse i den skønne og afvekslende natur.

Vandet omkring Helgenæs indbyder ikke til badning men det gør til gengæld masser af gode badestrande på hele Djursland: Den nærmeste er Fuglsø Strand blot to kilometer Helgenæs.

Som Brian Hovgesen meget rammende beskriver Helgenæs:

”Dejligt afsides beliggende område, hvor man kan være i fred og ro for omverdenen og tæt på naturen. Så hvis man, som vi, kan lide disse områder væk fra storbyens og bilernes larm, kan området varmt anbefales. Vi giver "kun" 4 stjerner her, da stranden ikke var velegnet til gåture og badning.”

Stort udvalg af sommerhuse til leje Helgenæs

Vil du sikre dig og familien det bedste sommerhus Helgenæs til den garanteret laveste pris? Så skal du bestille jeres feriehus Helgenæs på Sommerhus-siden. Vi har et kæmpe udbud af sommerhuse Helgenæs for enhver pengepung, og du kan derfor nemt og hurtigt finde præcis det feriehus Helgenæs, som sikrer jer en fredelig og rolig ferie Helgenæs.

Lej sommerhus Helgenæs

Hos os er udlejning af sommerhuse Helgenæs nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Helgenæs eller den feriebolig Helgenæs som matcher dine ønsker.

Vi giver dig den stærkeste prisgaranti ved leje af sommerhus Helgenæs

Hos Sommerhussiden.dk vil vi være Danmarks billigste når det drejer sig om sommerhusudlejning Helgenæs. (Se reglerne).

Vi sætter en ære i at give vores kunder den bedste service

Vi er altid klar til at hjælpe hvis du er i tvivl om noget, og gør gerne en ekstra indsats for at opfylde dine ønsker. Ring til os eller send en mail hvis du har brug for hjælp.

Andre artikler

 1. Sommerhus Djursland

  I kan vælge mellem alle slags sommerhusområder på Djursland – her er nemlig alt lige fra områder i den skønneste og mest fredelige natur man kan forestille sig, til områder med bunker af aktiviteter og oplevelser nærmest lige uden for døren.
  Sommerhus til 8 personer i Djursland
 2. Sommerhus Østjylland

  Fra Hals i nord til Als i syd venter en perlerække af flot beliggende sommerhusområder. Østjylland er det perfekte valg for alle der søger et sommerhus i naturskønne omgivelser tæt ved børnevenlige strande. Spændende byer samt populære attraktioner og seværdigheder venter jer.
  Sommerhus til 3 personer ved Ebeltoft, Østjylland
 3. Sommerhus Danmark

  Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.