Oplev de bedste sider af Djursland
Del
Vælg mellem 164 sommerhuse
Sommerhus til 2 personer i Egsmark Strand
I et populært område, for enden af en stille sommerhusvej, ligger dette feriehus til 2 personer på en dejlig velholdt grund ved Egsmark Strand. Fra huset er der kun 5 min. kørsel til Ebeltoft by og 350 m til badestranden. Emne nr. 160-E4501.
Egsmark Strand er et stort sommerhusområde, opført i naturskønne omgivelser i bunden af Ebeltoft Vig. Stranden er lækker og børnevenlig. Bo midt imellem Mols Bjerge og Ebeltoft og få nem adgang til alle Djurslands attraktioner og seværdigheder.

Sommerhus Egsmark Strand – Oplev de bedste sider af Djursland

Egsmark Strand er et oplagt valg for alle der gerne vil opleve de bedste sider af Djursland.

"Der er mange attraktioner som er hver at besøge, både for voksne og børn. Vandreture mv. Fisketur ved Helgenæs kan anbefales", siger Anne Have Andersen.

Mikael Andresen Egidiussen er enig: ”Området er skønt og der er kort til Ree park, Skandinaviens Dyrepark og Kattegatcentret.” "Ebeltoft er en dejlig by - har været der før. Besøg endelig Fregatten Jylland", lyder rådet fra Ina Janette Wiwe.

Her får du overblik over udvalget af sommerhuse til leje Egsmark Strand

Vil du også gerne nyde de mange fordele ved et sommerhus Egsmark Strand? Så bestil familiens feriehus Egsmark Strand på Sommerhus-siden. Vi tilbyder et bredt udvalg af sommerhuse Egsmark Strand for enhver pengepung, og netop derfor kan du let og sikkert finde nøjagtig det feriehus Egsmark Strand, som skal danne rammen om jeres ferie Egsmark Strand.

Lej sommerhus Egsmark Strand

Hos os er udlejning af sommerhuse Egsmark Strand nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Egsmark Strand eller den feriebolig Egsmark Strand som matcher dine ønsker.

Her får du landets stærkeste prisgaranti ved leje af sommerhus Egsmark Strand

Vores målsætning er, at Sommerhussiden.dk skal være markedets billigste til sommerhusudlejning Egsmark Strand. (Se gældende regler).

Du har krav på den bedste service

Vi er altid klar til at hjælpe hvis du er i tvivl om noget, og gør gerne en ekstra indsats for at få dine ønsker til at gå i opfyldelse. Ring til os eller send os en mail hvis der er noget vi kan hjælpe med.

Andre artikler om Egsmark Strand

Andre artikler

 1. Sommerhus Djursland

  I kan vælge mellem alle slags sommerhusområder på Djursland – her er nemlig alt lige fra områder i den skønneste og mest fredelige natur man kan forestille sig, til områder med bunker af aktiviteter og oplevelser nærmest lige uden for døren.
  Sommerhus til 8 personer i Djursland
 2. Sommerhus Østjylland

  Fra Hals i nord til Als i syd venter en perlerække af flot beliggende sommerhusområder. Østjylland er det perfekte valg for alle der søger et sommerhus i naturskønne omgivelser tæt ved børnevenlige strande. Spændende byer samt populære attraktioner og seværdigheder venter jer.
  Sommerhus til 3 personer ved Ebeltoft, Østjylland
 3. Sommerhus Danmark

  Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.