Idyllisk strand på Djursland
Del
Vælg mellem 250 sommerhuse
Sommerhus til 5 personer i Handrup
Flot sommerhus med stråtag og plads til 5 personer i Handrup, beliggende på en kæmpestor naturgrund. Huset er lyst og åbent indrettet; de store vinduer i stuen giver et fantastisk udsigt ud over det omliggende landskab og havet. Emne nr. 130-D18868.
Handrup ligger billedskønt for foden af Mols Bjerge, lige ud til Ebeltoft Vig og med nemme adgangsforhold både for biler og cykler. Ved Handrup finder I masser af bademuligheder, sandstrande, græsområder til afslapning med hele familien og spændende windsurfing forhold.

Sommerhus Handrup – Idyllisk strand på Djursland

Handrup ligger desuden ideelt i forhold til de mange oplevelser, Djursland byder på. Det ved Kasper Johansen:

”Man kan slappe af i huset, helt uforstyrret, da det ligger lige ud til en mark. Der er masser af ting at se i området, så man behøver ikke kede sig. Ebeltoft golf har en rigtig flot (og ret svær) bane. Vi kan varmt anbefale Skandinavisk Dyrepark og Djurs Sommerland.

Skandinavisk Dyrepark var rigtig sjov, da man kunne komme ind til de fleste dyr, og fodre nogle af dem osv, og området var rigtig flot.

Djurs Sommerland var også rigtig godt (især for vores børn, da der var mange forlystelser til dem, 5+3 år). Vi kunne dog godt have brugt mere tid, end den ene dag vi var der. Hvis vi skulle have været i badeland, skulle vi have brugt en ekstra dag i hvert fald.”

Elisabeth Gade Strand har også tips til oplevelser: ”Gåture i Mols Bjerge. Tur til Århus. Glasmuseet i Ebeltoft. Fregatten Jylland. Slentretur og shopping i hyggelige Ebeltoft.”

Det største udbud af sommerhuse til leje Handrup

Vil du sikre dig og familien det bedste sommerhus Handrup til den garanteret billigste pris? Så book familiens feriehus Handrup på Sommerhus-siden. Vi har et kæmpe udbud af sommerhuse Handrup for enhver smag, og netop derfor kan du uden videre finde nøjagtig det feriehus Handrup, der sikrer jer en afstressende ferie Handrup.

Lej sommerhus Handrup

Hos os er udlejning af sommerhuse Handrup nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Handrup eller den feriebolig Handrup som matcher dine ønsker.

Du får landets bedste prisgaranti ved leje af sommerhus Handrup

Sommerhussiden.dk vil være Danmarks billigste når det handler om sommerhusudlejning Handrup. (Se gældende regler).

Kun den bedste service er god nok

Vi er altid klar til at hjælpe hvis du har spørgsmål, og gør gerne en ekstra indsats for at opfylde dine ønsker. Ring eller send os en mail hvis du har brug for hjælp.

Andre artikler

 1. Sommerhus Djursland

  I kan vælge mellem alle slags sommerhusområder på Djursland – her er nemlig alt lige fra områder i den skønneste og mest fredelige natur man kan forestille sig, til områder med bunker af aktiviteter og oplevelser nærmest lige uden for døren.
  Sommerhus til 8 personer i Djursland
 2. Sommerhus Østjylland

  Fra Hals i nord til Als i syd venter en perlerække af flot beliggende sommerhusområder. Østjylland er det perfekte valg for alle der søger et sommerhus i naturskønne omgivelser tæt ved børnevenlige strande. Spændende byer samt populære attraktioner og seværdigheder venter jer.
  Sommerhus til 3 personer ved Ebeltoft, Østjylland
 3. Sommerhus Danmark

  Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.