Naturen kommer i første række
Del
Vælg mellem 275 sommerhuse
Skønt beliggende feriehus til 8 personer i Femmøller ved Ebeltoft.
Skønt beliggende feriehus til 8 personer i Femmøller ved Ebeltoft, for enden af Mols Bjerge. Her finder man et helt enestående smukt landskab med betagende, særegen natur. Emne nr. 160-E4299.
Mols er et malerisk landskab på den sydlige del af Djursland, med skønne strande og hyggelige sommerhusområder. Naturen i Nationalparken er et Eldorado for cyklister, ryttere og vandrere.

Sommerhus Mols – Bjerg, bugter og strande

Mols opstod for 12.000 år siden ved slutningen af den sidste istid. Gletsjerne efterlod en højderyg af sand og grus, det i dag kaldte Mols Bjerge. Bjergområdet mellem Knebel og Fuglsø mod syd, Agri i midten og Femmøller i nord, er et af de største morænelandskaber i landet. Agri Bavnehøj når en højde på 137 m.

Ved Knebel Vig ligger Porskær Stenhus, en af de smukkeste stendysser i Danmark.

Nær Mols ligger: Den maleriske by Ebeltoft og øen Kalø, som man kommer til via en smal dæmning. Her ligger de restaurerede ruiner af kongeslottet fra år 1313, Kalø Slotsruin, og den eneste rundkirke i Jylland, Thorsager Kirke fra år 1200 samt Kolindsund.

Nationalsparken Mols Bjerg er 180 km² stor og omfatter skov-, hede-, og græsområder samt søer og kystområder. Det idylliske område er populært blandt cyklister, ryttere og vandrere. Naturen er meget varieret med mange planter og dyr, der lever på de tørre, sandede og solrige skråninger.

Få overblik over mængden af sommerhuse til leje Mols

Vil du og familien have det bedste sommerhus Mols til den bedste pris? Så bestil familiens feriehus Mols på Sommerhus-siden. Her kan du uden videre finde præcis det hus, der sikrer jer en afslappet ferie Mols.

Lej sommerhus Mols

Hos os er udlejning af sommerhuse Mols nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Mols eller den feriebolig Mols som matcher dine ønsker.

Du får landets bedste prisgaranti ved leje af sommerhus Mols

Vores målsætning er, at Sommerhussiden.dk skal være markedets billigste til sommerhusudlejning Mols. (Se reglerne).

Hos Sommerhussiden.dk får du til hver en tid kundeservice helt i top

Vi står altid klar til at hjælpe hvis du har spørgsmål, og gør gerne en ekstra indsats for at få dine ønsker til at gå i opfyldelse. Ring eller send en mail hvis du har brug for hjælp.

Andre artikler om Mols

Inspiration

Vis alle

Andre artikler

 1. Sommerhus Djursland

  I kan vælge mellem alle slags sommerhusområder på Djursland – her er nemlig alt lige fra områder i den skønneste og mest fredelige natur man kan forestille sig, til områder med bunker af aktiviteter og oplevelser nærmest lige uden for døren.
  Sommerhus til 8 personer i Djursland
 2. Sommerhus Østjylland

  Fra Hals i nord til Als i syd venter en perlerække af flot beliggende sommerhusområder. Østjylland er det perfekte valg for alle der søger et sommerhus i naturskønne omgivelser tæt ved børnevenlige strande. Spændende byer samt populære attraktioner og seværdigheder venter jer.
  Sommerhus til 3 personer ved Ebeltoft, Østjylland
 3. Sommerhus Danmark

  Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.