Del
Vælg mellem 36 sommerhuse
Emne nr.: 130-D21522

Din og familiens drøm om et sommerhus med swimmingpool kan ganske let blive til virkelighed her på hjemmesiden. Forklaringen er, at her vil du være i stand til uden videre at finde et meget stort udvalg af dejlige sommerhuse med swimming pool.

Når du har booket det sommerhus med swimming pool, som er det oplagte valg for dig, kan hele familien glæde sig til en uforglemmelig ferie i luksuriøse rammer.

Lover vejrudsigten mon så dårligt vejr, at I ikke har lyst til at tage på stranden, når I er taget på ferie? Løsningen er at leje et sommerhus med swimmingpool. Her er der aldrig udfordringer i forhold til vejret, her er dejlig varmt, og I kan anvende swimmingpoolen når som helst det passer jer. Glæd jer til en ferieoplevelse langt ud over det sædvanlige.

Drømmen om at tilbringe tid sammen og om at dele skønne ferieoplevelser er inden for rækkevidde. Med et sommerhus som udgangspunkt bliver ferietiden i fuldt omfang jeres egen, og I kan selvsagt benytte den præcis, som I vil.

Tips og tricks til ferieoplevelser

Sommerhusene i Skødshoved i den sydvestlige del af Mols, ligger direkte ud til stranden ved Aarhus Bugt og tilbyder mange muligheder for svømmere og vandsportsmænd.

I Bogens fører der en lille sti fra klipperne og ned til den beskyttede Fuglsø strand. Stranden er også udstyret med en gangbro, hvorfra I kan springe hovedkulds i højvandet.

Skødshoved er en rolig ferieby for familier ved en af de mest populære badestrande på Djursland. Det blå flag, der flagrer over stranden, signalere en god vandkvalitet og en velorganiseret og ren strand.

Med de stejle klipper i ryggen, kan unge naturelskere observere sjældne sommerfugle og firben mens de tager solbad på Fuglsø strand.

Har I hørt nogle af de såkaldte "Molbohistorier", der er en række sjove fiktions-historier om befolkningen på Mols? Tag på ferie til Mols og dan jer jeres eget indtryk af lokalbefolkningen.

Prisgaranti - sommerhus med pool på mols

Når du har fundet det sommerhus, der skal udgøre rammen om jeres ferie, kan du straks booke direkte over nettet. Du bliver automatisk dækket af Sommerhussiden.dk's prisgaranti. Det betyder kort og godt, at vi lover dig, at der ikke er én eneste af vores konkurrenter, som udlejer det sommerhus du foretrækker, til en pris, som er lavere end vores.

Skulle der en sjælden gang opstå en fejl i vores overvågning af priserne hos de andre udlejningsbureauer, udbetaler vi dig hele forskellen i prisen. Pengene indsættes simpelthen på din konto.

Kundeservice - sommerhus med pool på mols

Hvis du sidder tilbage med spørgsmål eller særlige behov i forbindelse med din søgning efter "sommerhus med pool på mols", så kontakt os endelig. Send en mail til info@sommerhus-siden.dk eller ring på +45 8724 1270.