Del
Vælg mellem 29 sommerhuse
Emne nr.: 130-D34710

Drømmen om tid til at være sammen og om at dele skønne oplevelser er tæt på at gå i opfyldelse. Med et sommerhus som udgangspunkt bliver ferien i fuldt omfang jeres egen, og I kan naturligvis bruge den præcis, som I kunne tænke jer.

Hold ferie i et sommerhus i uge 30 og gå på opdagelse i ferieområdet. For at få så stor en mængde af sommerhuse at vælge mellem som muligt, er det vigtigt, at du begynder at søge så tidligt som muligt. Jo tidligere, jo bedre.

Tips og tricks til ferieoplevelser

I Begtrup Bugt på halvøen Mols ligger sommerhusene ved Strands. De familievenlige huse ligger kun få minutters gang fra den lange sandstrand.

En tur med havkajak langs kysterne på halvøen Mols er et stort vandsportseventyr for familier.

Med de stejle klipper i ryggen, kan unge naturelskere observere sjældne sommerfugle og firben mens de tager solbad på Fuglsø strand.

I oplandet til Knebel vidner spændende forhistoriske gravhøje og ophavsmænd som f.eks. stendyssen Porskær Stenhus om den tidligere befolkning på halvøen Mols.

I Mols Bjerge tilbydes børnevenlige og lærerige guidede vandreture, hvor deltagerne kan lære meget om den betagende dyre- og planteverdens baggrund.

Karpenhøj Naturcenter tilbyder kurser i sikker sejlads med havkajak, for små og store vandsportsentusiaster, der kan svømme på Fuglsø strand.

På undervandsstien ved Fuglsø strand tilbyder erfarne guider snorkelture for både begyndere og erfarne. Hvis du ikke medbringer dine egne dykkerbriller med snorkel, kan du låne det nødvendige udstyr inklusiv svømmefødder på stedet.

Prisgaranti - sommerhus mols uge 30

Når du vælger at leje et sommerhus hos Sommerhussiden.dk, vil du selvfølgelig være dækket af vores prisgaranti. Det betyder simpelthen, at vi garanterer dig, at der ikke er nogen af vores konkurrenter, som udlejer det sommerhus du foretrækker, til en pris, der er billigere end den, du finder hos os.

Skulle der en sjælden gang forekomme en smutter i vores overvågning af konkurrenternes priser, godtgør vi dig hele differencen. Beløbet bliver ganske enkelt overført til din konto.

Kundeservice - sommerhus mols uge 30

Skulle du sidde tilbage med spørgsmål eller specielle ønsker i forbindelse med din søgning efter "sommerhus mols uge 30", er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os. Send os en mail på info@sommerhus-siden.dk eller ring på +45 8724 1270.