Østkysten på Jyllands næsetip
Del
Vælg mellem 184 sommerhuse
Sommerhus til 4 personer i Boeslum Strand
Flot feriehus til 4 personer i Boeslum Strand, bygget i to etager med en boligareal på 102 m², renoveret i 2006. Huset ligger bare fem minutter fra en meget populær strand og der er kun 10 minutter i bil til Ebeltoft By. Emne nr. 160-E4572.
Boeslum Strand ligger superflot på Djurslands østkyst og er en lokal favorit blandt beboerne i Ebeltoft. Her finder I et langstrakt, smukt strandområde med let bevoksning og masser af plads til solbadere og legebørn.

Sommerhus Boeslum Strand - Østkysten på Jyllands næsetip

Stranden har iskiosk, toiletter og cykelmulighed både fra de nærliggende sommerhuse og fra Ebeltoft by sådan I kan slappe helt af og lade bilen stå i sommerhusets garage.

"Det er et virkelig skønt område, med en pragtfuld strand, der indbyder til ture og strandhygge. Kort afstand til Ebeltoft, en by der i høj grad, gør det hyggeligt for turisterne. Et plus på kontoen, er den fantastiske natur, der byder på mange traveture for store og små, ud i det unikke landskab. Udsigtspunktet "Jernhatten" må man bare opleve!", siger Inge Merete Nielsen.

"Området er skønt, der er en rigtig god strand og nogle skønne omgivelser som summer af sol og sommer", hedder det fra Camilla Pedersen.

Bjarne Ruus Pedersen er heller ikke i tvivl om Boeslum Strands kvaliteter: ” "Super dejligt område som vi har besøgt flere gange."

Her får du overblik over mængden af sommerhuse til leje Boeslum Strand

Vil du være helt sikker på at få dit drømme sommerhus Boeslum Strand til den garanteret laveste pris? Så skal du booke jeres feriehus Boeslum Strand på Sommerhus-siden. Vi har et kæmpe udbud af sommerhuse Boeslum Strand for enhver pengepung, og netop derfor kan du uden videre finde nøjagtig det feriehus Boeslum Strand, som skal danne rammen om jeres ferie Boeslum Strand.

Lej sommerhus Boeslum Strand

Hos os er udlejning af sommerhuse Boeslum Strand nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Boeslum Strand eller den feriebolig Boeslum Strand som matcher dine ønsker.

Her får du landets bedste prisgaranti ved leje af sommerhus Boeslum Strand

Sommerhussiden.dk vil være Danmarks billigste når det gælder sommerhusudlejning Boeslum Strand. (Se gældende regler).

Hos Sommerhussiden.dk får du altid personlig service

Vi står altid klar til at hjælpe hvis du er i tvivl om noget, og gør gerne en ekstra indsats for at imødekomme dine ønsker. Ring eller send en mail hvis du har brug for hjælp.

Andre artikler

 1. Sommerhus Djursland

  I kan vælge mellem alle slags sommerhusområder på Djursland – her er nemlig alt lige fra områder i den skønneste og mest fredelige natur man kan forestille sig, til områder med bunker af aktiviteter og oplevelser nærmest lige uden for døren.
  Sommerhus til 8 personer i Djursland
 2. Sommerhus Østjylland

  Fra Hals i nord til Als i syd venter en perlerække af flot beliggende sommerhusområder. Østjylland er det perfekte valg for alle der søger et sommerhus i naturskønne omgivelser tæt ved børnevenlige strande. Spændende byer samt populære attraktioner og seværdigheder venter jer.
  Sommerhus til 3 personer ved Ebeltoft, Østjylland
 3. Sommerhus Danmark

  Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.