Fred, ro, flot natur og masser af oplevelser
Del
Vælg mellem 35 sommerhuse
Sommerhus til 4 personer i Elsegårde Strand
Et dejligt feriehus til 4 personer ved Elsegårde Strand. Huset er bygget i to etager, med en flot udsigt udover vandet. 1. salen er indrettet som et stort lyst og flot opholdsrum med fritlagte bjælker. Der er kun 150 m til vandet. Emne nr. 160-E4261.
Elsegårde er et skønt beliggende sommerhusområde på den sydlige del af Djursland, omtrent lige langt fra Ebeltoft og Øer Strand. Der er en del sten på Elsegårde Strand, men fint sand lige så snart man kommer i vandet. Her er fred, ro, flot natur og nem adgang til alt man kan ønske sig.

Sommerhus Elsegårde Strand – Fred, ro, flot natur og masser af oplevelser

”Fantastisk natur, enestående og tæt på indkøb, strand, malerisk landskabs, rådyr i naturen, rigt fugleliv, der er bare alt, hvad man kan ønske sig, hvis man sætter pris på varieret natur!” lyder det begejstret fra Bjarne Sørensen.

”Smuk natur. Kort til stranden. Flot badevand. En del sten på stranden, men i vandet det fineste sand,” hedder det fra Herdis Henriksen.

Steffen Mai fra Tyskland hæfter sig især ved kontrasten til Vesterhavet: ”Når man kommer fra Vestkysten bliver man overrasket over at det er svært at finde en sandstrand, men landskabet er pragtfuldt, Ebeltoft er en skøn by, der er en herlig strand ved Darby, og et meget, meget kønt og velplejet landskab. Det er også nemt at komme til Århus”.

Få overblik over mængden af sommerhuse til leje Elsegårde Strand

Vil du og familien have det bedste sommerhus Elsegårde Strand til den billigst mulige pris? Så skal du bestille familiens feriehus Elsegårde Strand på Sommerhus-siden. Vi tilbyder et stort udbud af sommerhuse Elsegårde Strand for enhver smag, og du kan derfor hurtigt og enkelt finde netop det feriehus Elsegårde Strand, der skal danne rammen om jeres ferie Elsegårde Strand.

Lej sommerhus Elsegårde Strand

Hos os er udlejning af sommerhuse Elsegårde Strand nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Elsegårde Strand eller den feriebolig Elsegårde Strand som matcher dine ønsker.

Her får du den stærkeste prisgaranti ved leje af sommerhus Elsegårde Strand

Vores målsætning er, at Sommerhussiden.dk skal være markedets billigste til sommerhusudlejning Elsegårde Strand. (Se betingelser).

Hos os skal kunden altid have den bedste service

Vi er altid klar til at hjælpe hvis du er i tvivl om noget, og gør gerne en ekstra indsats for at imødekomme dine ønsker. Ring til os eller send en mail hvis der er noget vi kan hjælpe med.

Andre artikler om Elsegårde Strand

Andre artikler

 1. Sommerhus Djursland

  I kan vælge mellem alle slags sommerhusområder på Djursland – her er nemlig alt lige fra områder i den skønneste og mest fredelige natur man kan forestille sig, til områder med bunker af aktiviteter og oplevelser nærmest lige uden for døren.
  Sommerhus til 8 personer i Djursland
 2. Sommerhus Østjylland

  Fra Hals i nord til Als i syd venter en perlerække af flot beliggende sommerhusområder. Østjylland er det perfekte valg for alle der søger et sommerhus i naturskønne omgivelser tæt ved børnevenlige strande. Spændende byer samt populære attraktioner og seværdigheder venter jer.
  Sommerhus til 3 personer ved Ebeltoft, Østjylland
 3. Sommerhus Danmark

  Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.