Oplev alle Djurslands herligheder
Del
Vælg mellem 341 sommerhuse
Sommerhus til 8 personer i Fjellerup Strand
Rummeligt og moderne feriehus til 8 personer i Fjellerup Strand, kun et stenkast fra den skønne børnevenlige sandstrand. Huset er fra 2004 og har sauna og spabad. Emne nr. 090-25037.
Området ved Fjellerup Strand på det nordlige Djursland er præget af lyngbakker, marker og dybe skove, som Troldeskovene, Mejlgård-skovene og Løvenholm-skovene. I disse smukke omgivelser har et gammelt fiskerleje udviklet sig til et eftertragtet ferieområde.

Sommerhus Fjellerup Strand - oplev alle Djurslands herligheder

Djurslands dejligheder er man helt tæt på i et sommerhus ved Fjellerup Strand. Her bor man nemlig i skovens dybe, stille ro ved en bred og børnevenlig sandstrand. Stranden er prydet med klitter samt Blåt Flag og ligger ud til et lavvandet afsnit af Kattegat med mange sandbanker. En perfekt legeplads for store og små.

I de stejle og høje kridtklinter på Norddjursland nær et sommerhus ved Fjellerup Strand kan man gå fossiljagt og finde forstenede muslinger, insekter og blade med millioner af år på bagen

Af knap så gammel dato er Gammel Estrup Slot, der kan dateres tilbage til 1300-tallet. Slottet er omgivet af en voldgrav og rummer Jyllands Herregårdsmuseum samt Dansk Landbrugsmuseum.

Glæd jer også til at opleve Djurs Sommerland, Kattegatcentret, Randers Regnskov, Memphis Mansion i Randers, Ree Safari Park, Skandinavisk Dyrepark, Fregatten Jylland, Glasmuseet og meget, meget mere.

Det største udbud af sommerhuse til leje Fjellerup Strand

Vil du sikre dig og familien det bedste sommerhus Fjellerup Strand til den garanteret laveste pris? Så skal du booke familiens feriehus Fjellerup Strand på Sommerhus-siden. Vi har et stort udbud af sommerhuse Fjellerup Strand for enhver pengepung, og du kan derfor let og sikkert finde nøjagtig det feriehus Fjellerup Strand, som skal danne rammen om jeres ferie Fjellerup Strand.

Lej sommerhus ved Fjellerup Strand

Hos os er udlejning af sommerhuse Fjellerup Strand nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Fjellerup Strand eller den feriebolig Fjellerup Strand som matcher dine ønsker.

Vi giver dig landets skarpeste prisgaranti ved leje af sommerhus Fjellerup Strand

Vores målsætning er, at Sommerhussiden.dk skal være markedets billigste til sommerhusudlejning Fjellerup Strand. (Se gældende regler).

Du har krav på den bedste betjening

Vi står altid klar til at hjælpe hvis du har spørgsmål, og gør gerne en ekstra indsats for at imødekomme dine ønsker. Ring til os eller send en mail hvis der er noget vi kan hjælpe med.

Andre artikler om Fjellerup Strand

Andre artikler

 1. Sommerhus Djursland

  I kan vælge mellem alle slags sommerhusområder på Djursland – her er nemlig alt lige fra områder i den skønneste og mest fredelige natur man kan forestille sig, til områder med bunker af aktiviteter og oplevelser nærmest lige uden for døren.
  Sommerhus til 8 personer i Djursland
 2. Sommerhus Østjylland

  Fra Hals i nord til Als i syd venter en perlerække af flot beliggende sommerhusområder. Østjylland er det perfekte valg for alle der søger et sommerhus i naturskønne omgivelser tæt ved børnevenlige strande. Spændende byer samt populære attraktioner og seværdigheder venter jer.
  Sommerhus til 3 personer ved Ebeltoft, Østjylland
 3. Sommerhus Danmark

  Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.