Strand, seværdigheder og forlystelser
Del
Vælg mellem 58 sommerhuse
Sommerhus til 8 personer i Gjerrild Nordstrand
Lyst sommerhus til 8 personer i Gjerrild Nordstrand, med tilhørende tennisbane som ligger lige ved siden af. Boligarealet er på 110 m² og det hele er renoveret i 2009. Også med spabad og sauna, og kun 100 m til havet. Emne nr. 090-69386.
Gjerrild er et roligt sommerhusområde på den nordlige del af Djursland, ikke langt fra Grenå. Her bor I ved en dejlig strand og har nem adgang til et væld af oplevelser, attraktioner og seværdigheder.

Sommerhus Gjerrild – Strand, seværdigheder og forlystelser

”Herlig strand og mange gode oplevelses muligheder, både i form af seværdigheder og forlystelser. Et område vi meget gerne vender tilbage til”, siger Dorthe Rosenberg Laasholdt.

Attraktioner som Ree Safari Park, Skandinavisk Dyrepark, Fregatten Jylland, Djurs Sommerland, Kattegatcentret og meget, meget mere venter lige i nærheden; en udflugt til Randers Regnskov eller Den Gamle By Århus er selvfølgelig også en mulighed.

Rigtig god tur til Gjerrild!

Bredt udbud af sommerhuse til leje Gjerrild

Vil du også nyde fordelene ved et sommerhus Gjerrild? Så bestil jeres feriehus Gjerrild på Sommerhus-siden. Her finder du på kort tid det hus, der skal danne rammen om familiens ferie Gjerrild.

Lej sommerhus Gjerrild Nordstrand

Hos os er udlejning af sommerhuse Gjerrild Nordstrand nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Gjerrild Nordstrand eller den feriebolig Gjerrild Nordstrand som matcher dine ønsker.

Her får du den skarpeste prisgaranti ved leje af sommerhus Gjerrild

Vores målsætning er, at Sommerhussiden.dk skal være markedets billigste til sommerhusudlejning Gjerrild. (Se reglerne).

Kun den bedste betjening er god nok

Vi er altid klar til at hjælpe hvis du er i tvivl om noget, og gør gerne en ekstra indsats for at imødekomme dine ønsker. Ring til os eller send os en mail hvis du har brug for hjælp.

Andre artikler

 1. Sommerhus Djursland

  I kan vælge mellem alle slags sommerhusområder på Djursland – her er nemlig alt lige fra områder i den skønneste og mest fredelige natur man kan forestille sig, til områder med bunker af aktiviteter og oplevelser nærmest lige uden for døren.
  Sommerhus til 8 personer i Djursland
 2. Sommerhus Østjylland

  Fra Hals i nord til Als i syd venter en perlerække af flot beliggende sommerhusområder. Østjylland er det perfekte valg for alle der søger et sommerhus i naturskønne omgivelser tæt ved børnevenlige strande. Spændende byer samt populære attraktioner og seværdigheder venter jer.
  Sommerhus til 3 personer ved Ebeltoft, Østjylland
 3. Sommerhus Danmark

  Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.